Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Beri Kejutan Sweet Dan Hadiah Istimewa, Peminat Mahu Alvin Chong Dan Emma Maembong Bercinta

Tanggal 27 Mac lepas merupakan hari jadi pelakon cantik Emma Maembong yang ke 26 tahun. Untuk meraikan hari yang bermakna buat Emma, Alvin Chong telah membuat satu kejutan hari jadi yang cukup sweet dan istimewa.

Advertisement

Alvin menerusi akaun Instagramnya memuat naik video dengan ucapan yang sangat indah kepada Emma. Alvin menerusi kapsyennya juga merasa gembira kerana Emma teruja dan menerima hadiah gelang Pandora pemberiannya itu.

Menyifatkan Alvin sebagai seorang lelaki yang romantik, rata-rata peminat mahu beliau dan Emma benar-benar bercinta. Iyalah, mereka berdua semakin hari nampaknya semakin mesra dan rapat.

Advertisement

Namun, ada juga yang tertanya apakah status hubungan terkini Emma dan Kamal Adli pula?

Sebelum ini, Emma menjelaskan Alvin dan beliau cuma berkawan baik sahaja dan tidak lebih daripada itu. Walaubagaimanapun, bila lihat video di atas macam susah hendak percaya pula. Mungkinkah bibit percintaan sudah mula timbul?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Cute

    March 29, 2018 at 8:23 pm

    Ntah la.. somehow aku rasa mcm diorang ni couple.. sbb che ta-zain, fattzura, amyra-amar n ramai lagi artis pon mula2 nafi bercinta apa bagai.. last2 kahwin. Yg paling terkejut yg kes fattzura tu lah. Lol

  2. El

    March 29, 2018 at 6:45 pm

    Alvin ni Islam ke

  3. Nian

    March 29, 2018 at 4:38 pm

    Mmg pun klu ngn emma ni balik2 bab jantan.. bertukar2 pulak tu.. bukan nk kata dia jahat tp bila nk show sgt sweet2 kt org.. tp bila da byk sangat.. org pandang pun mcm jalang.. sorry to say..

  4. Laluna

    March 29, 2018 at 4:36 pm

    Klu dia kawan.. n dia artist.. xkan la nk beli gelang 10 henggit.. celeb ngn kengkawan kot.. std la…mentaliti bawang2 msia.. belum pape da ade gabungan nama.. da mcm budak skolah.. serious bodoh.. !! Lain la mcm pian ngn el atau fazura ngn fatah.. bunga bg berjambak.. tu baru special.. tp syg pian ngn el xmenjadi..

  5. shopia lorren

    March 29, 2018 at 4:23 pm

    Dgn siapa pun ok Emma janji sesuai dihati n family..yg penting tugas kau berat nk membimbing si Alvin tu kan utk jadi Muslim sejati..bknnya mudah..jgn fikir hati n perasaan aje..hrp Emma fikir sebaik2nya..

Loading...
To Top