June 17th, 2015

Esok kita akan berpuasa. Sebulan selepas itu, Aidilfitri bakal menjelma. Di pagi raya sudah tentu semua orang mahu kelihatan kacak, jelita dan berseri-seri. Tak bestlah kalau ada jerawat, jeragat atau warna kulit tak sekata, Pagi-pagi raya mesti nak nampak perfect, lebih-lebih lagi kalau anda seorang awek/pakwe yang masih single. Jangan risau sebab dalam masa 3-4 minggu sahaja (sepanjang Ramadhan nie la), korang boleh dapatkan wajah yang lebih tulus, mulus dan sesuci lebaran dengan Ellfie Essence.

ellfie essence

Ellfie Essence skincare yang sedang hangat dipasaran. Bertindak seawal 3 – 4 minggu bergantung kepada kulit wajah anda. Pengguna akan dapat melihat kesan yang sangat ketara pada kulit wajah. Ianya juga selamat digunakan kerana Ellfie Essence dirumus dari bahan-bahan semulajadi (ekstrak tumbuhan dan buah-buahan). Tiada tindak balas dan pengelupasan yang teruk.

Ellfie Essence sesuai untuk:-

  • semua jenis kulit
  • semua jenis masalah kulit
  • berkesan dalam 3 – 4 minggu (bergantung jenis kulit dan hormon)
  • semua peringkat usia
  • lelaki dan wanita
  • perempuan mengandung

Produk ini membantu masalah kulit dari segi

 

  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat yang teruk
  • melincinkan wajah yang kasar/jerawat pasir
  • memudarkan pigmentasi
  • memudarkan jeragat
  • mengurangkan kesan rekahan dan mengecilkan pori yang terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
  • memperbaiki kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
  • kulit tidak berminyak dan akan kelihatan berseri-seri

ellfie essence

Cleanser
Membersihkan segala kekotoran dimuka. Kulit muka akan menjadi lembab. Sesuai untuk membaiki masalah kulit muka berminyak, lesu dan stress

Toner
Membantu kulit muka menjadi tegang dan anjal. Meransang otot muka untuk membantu mengembalikan keremajaan kulit anda.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui kehebatan Ellfie Essence dan testimonial daripada para pengguna. Kalau nak buat sebarang pertanyaan, silalah SMS/Whatsapp ke 013-275 5197. Boleh juga cekidaut Instagram @EllfieBeauty dan juga Facebook EllfieBeauty.

Night Cream
Cream ini memberi kesan yang menyegarkan dan melembabkan kulit.

Day Cream
Formulasi khas untuk mencerahkan kulit dan juga sebagai pelindung matahari. Bertindak sebagai cream anti jerawat. Memperbaiki rona kulit tidak sekata, melembapkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dan pori terbuka.

Hanya gunakan 2 kali sehari pagi dan malam kulit akan terasa bersih, lembut dan sekata. Sesiapa mempunyai masalah kulit, cuba lah Ellfie Essence dan boleh lihat kesannya dalam hanya 3 – 4 minggu. Kalau korang kurang yakin boleh tengok testimoni di bawah ni.

ellfie essence Selepas sebulan menggunakan Ellfie Essence kulit yang kasar telah menjadi cerah sekata, licin dan pori semakin mengecil.

ellfie essence Tiada lagi kulit kusam dan kasar. Kulit semakin sekata dan glowing. Pori semakin mengecil.

ellfie essence

Setelah menggunakan Ellfie Essence hampir sebulan masalah jerawat semakin berkurangan dan tona menjadi semakin sekata

ellfie essence Adik ini telah mencuba pelbagai produk. Akhirnya Ellfie Essence dapat membantu dalam masa 4 minggu sahaja. Kulit menjadi semakin sekata dan masalah jerawat semakin berkurangan.

ellfie essence

Kulit menjadi semakin sekata dan kesan2 parut diwajah semakin berkurangan dan kulit tidak berminyak lagi.
ellfie essence Kulit semakin cerah dan sekata. Jeragat semakin berkurangan dan pori semakin mengecil.
ellfie essence

Kulit kusam menjadi cerah dan sekata selepas 3 minggu menggunakan Ellfie Essence

Jangan bimbang Ellfie Essence telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Setiap produk ada No KKM sendiri. Produk ini tidak menggunakan bahan2 berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang saat ini banyak digunakan oleh produk2 kecantikan yang lain. Zat merbahaya ini dapat menyebabkan KANSER KULIT. Perlu diketahui ciri dari ubat yang menggunakan Mercury dan Hydroquinon biasanya bila menggunakanya wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari. Tetapi Ellfie Essence tidak demikian dengan bahan semulajadi (ekstrak tumbuhan dan buah-buahan) Elffie Essence selamat digunakan.

Harga 1 set
RM120 (SM)
RM130 (SS)

Berita baik kerana sempena Hari Raya yang bakal menjelma, kami menawarkan harga promosi seperti di bawah:

ellfie essence

Untuk pembelian hubungi kami melalui

Whatsapp/Sms : 013-275 5197

Ingin menambah pendapatan? Anda dijemput untuk menjadi agent Ellfie Beauty di seluruh Malaysia.

Email: [email protected]

Untuk mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut sila layari Intagram dan FacebookEllfie Beauty

IG : @ ellfiebeauty

Facebook: Ellfie Beauty


Comments are closed.

Loading...