August 7th, 2012

Baju baru, langsir baru, sofa baru dan macam-macam lagi yang sering diganti di hari raya. Apa kata sempena Aidilfitri yang bakal menjelma ini, anda bergaya dengan iPhone 4S baru dengan harga serendah RM48/sebulan daripada Celcom? Pasti anda akan kelihatan lebih awesome di pagi raya.

celcom raya

Dengan harga serendah RM1,758 dan upfront payment sekadar RM200, anda kena cepat sebab promotion ini hanya sehingga 15 September 2012. Yang penting, komitmen bulanan anda selepas itu hanya RM48. Murah gila kan? Ini memang satu promotion khas sempena hari raya.

celcom raya

Bukan itu sahaja, sekiranya anda melanggan plan iPhone 4s ini, anda akan mendapat FREE unlimited music download dengan MUSICUBE. Bolehlah penuhkan iPhone 4s baru anda tue dengan lagu-lagu international dan lagu-lagu tempatan. Kalau beli sebelum raya, sila letak lagu raya yang old school untuk didengar di pagi hari raya.

celcom raya

So tunggu apa lagi? Abang Nara pasti kekacakan dan kecunnan anda akan bertambah 1000 kali ganda dengan iPhone 4s baru di pagi hari raya. Untuk info lanjut, sila layari laman web Celcom sekarang jugak.


11 responses to “Bergaya Di Hari Raya Dengan iPhone 4S, Hanya RM48 Sebulan Daripada Celcom”

  1. 666 says:

    betul ke ni? mcm ade muslihat je di sebalik promosi yg murah sangat tu. bunyi cam menarik. tp xpela, daku masih setia dgn bb ku ini

  2. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 sttttttttttt

  3. best jugak promotion ni…tapi kena pk gak komitmen nk byr bulan2 pastu…better pki prepaid..hihi

  4. promosi yang best..tp komitment pastu bang nara…hihih..papepun besla iphone 4s

Loading...