Bergambar Mesra : Zul Ariffin Bercinta Dengan Farah Nabilah?

Hiburan

Bergambar Mesra :  Zul Ariffin Bercinta Dengan Farah Nabilah?

Belum lagi reda dengan isu akaun Instagramya digodam sehingga tersebarnya foto lucah, Zul Ariffin sekali lagi mendapat perhatian ramai dengan gosip cinta pula gara-gara bergambar mesra dengan aktres Farah Nabilah.

Advertisement

Berpakaian sedondon, Zul dilihat merangkul mesra pinggang Farah dalam sebuah foto yang dimuat naik di akaun Instagramnya semalam. Malah, Zul juga turut menyertakan kapsyen berbentuk emoji “love”.  Namun, Zul telah menukar kapsyen kepada With Mummy”.

Semestinya foto itu mencetuskan spekulasi adakah beliau dan Farah sedang bercinta ataupun ia sekadar gimik sahaja? Ramai juga peminat yang mengharapkan agar mereka berdua mempunyai jodoh bersama.

Keserasian Zul dan Farah dalam drama Titian Cinta sebelum ini memang tidak dapat dinafikan lagi. Kalau hendak bercinta, rasanya ramai yang merestui hubungan mereka bukan?  Ehem, bukan main “daring” lagi Zul sejak kembali solo. Heh..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. elle

    April 27, 2018 at 1:30 pm

    ape ni jul ripin lepas mak passed away je mcm2 kontroversi plak yg timbul, abes dlu depan mak kemain cover, ni mak dah takde mula plak miang sane sini, patot laa bapak zahirah x berkenan. prangai cenggini nak dibuat laki kekdahnye.

  2. sal

    April 27, 2018 at 1:19 pm

    tang mana yg ensem ek…bdn sado tp muka bese2 je..bdn sado sgt pun geli jgk.try hard utk nmpk cool.xminat.x sokong lgsg bila ZMW pilih die dulu.nseb baik da break.

  3. Hunchback

    April 27, 2018 at 1:15 pm

    Lawa lgi ely mazlein dr c parah nie..x lawa, nk up cri publisiti murahan

  4. Hantu mak limah

    April 27, 2018 at 12:05 pm

    Geli aku farah nabila ni..muka dia mcm org miang kemaruk jantan..aura negatif.

  5. fifizafa

    April 27, 2018 at 11:41 am

    dengan izara tak peluk pun. padahal pernah berlakon same.
    so tahu la mana satu mahal mana satu murah

Loading...