Written by Bella | June 25th, 2018

Sejak terpalit dengan kontroversi putus tunang bersama Elfira Loy, tidak dinafikan populariti penyanyi Sufian Suhaimi semakin meningkat naik pula. Sufian mempunyai jumlah peminat yang agak ramai.

Baru-baru ini, beberapa keping foto mesra Sufian bersama seorang gadis cantik dan cun yang dikenali sebagai Natasha Asraff telah menarik perhatian netizen serta tular di media sosial. Mereka tertanya-tanya siapakah gerangan gadis itu, gaya mereka didalam foto seakan pasangan kekasih.  Siap ada aksi peluk dan lentok lagi.

Bagaimanapun, Sufian memberitahu Natasha bukanlah teman wanitanya tetapi hanya sekadar saudara yang turut pulang ke kampung untuk menyambut hari raya Aidilfitri.

Tidaklah bukan kekasih, saudara. Janganlah patah hati okey.

Nampaknya ramailah peminat wanita Sufian yang lega membaca berita ini. Ada lagi peluang kalau hendak ‘masuk line’ dan memikat hati beliau. Hehe.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : fracment

17 responses to Bergambar Mesra Dengan Gadis Cantik, Sufian Suhaimi Sudah Ada Kekasih Baru?

  1. Chohkri Yulis. says:

    Bro… Hidup ni jgn nk show off sgt dkat benda blum confirm…

    15

    -1
    • kentut telur di muka says:

      rse nak kentut telur aje kat muka yang orang seksi ???

      1

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      jambu sedara u …dia tknak jadi artis ke ? kalau ada bakat tu jangan sia2 kan bakat anda …rupa ada so terus kan …

      0

      0
  2. Mak Jemahhh Balik Kampunggg says:

    Nak Muntahhhhh

    8

    0
  3. lola says:

    dua2 gedik!!!

    6

    0
  4. wawa says:

    Allah!! sapa pulak kata kami ni patah hati…tak kisah la heh hang nak ada awek sekali pun…adoiii la…

    29

    0
  5. bibik_cun says:

    Ohh amik gmbr ngn ppuan cantek je KEKASIH BARU !! kalau die amik gmbr ngn ppuan cantek biase2 bkn calon utk jd kekasih bru ke???

    6

    0
  6. fifi says:

    Lepas x jadi kawen jd bangang pulak eh. Kemain peluk dgn sedara. Lawak je aku tgk artis2 Malaysia ni bagi komen.

    9

    0
  7. Diva says:

    wah peluk sakan sedara ko tu ek, gomel2…x tau ke haram peluk bukan muhrim, tangan tu mcm nk kene boobs jek

    2

    0
  8. Anonymous says:

    cantik nya sedara sufian ni.

    0

    1
  9. anon says:

    oh ni cousin dia eh
    lepas ni pasti ada peluang masuk tv
    hahahahhaha

    1

    1
  10. Anonymous says:

    berjimak dgn sedara di hari raya…dpt pulak sedara y cun melecun….rugi ooooo klu x pegang2,raba2….setahun sekali je dpt jmpe…hahahaha…klu nsb baik lps ni blh jmpe lg…blh buat projek lg….hua hua hua…slalu org muke nerd ni perangai lg setan dr org y muke cam setan….hahahaha….

    0

    3
  11. mak cute says:

    baju pompuan cam lebih langsir tahun lps…sib muka lawa…lawa lgi la dari si ketot makeup tebal tu

    2

    0
  12. Anonymous says:

    Yala pian oii.. time hari raya ne lah “mengeratkan lagi silaturahim” sesama sedara. Kepala hotak kau bjambul..

    1

    0
  13. missup says:

    perlu ke nak begamba lentok kat peha tu? ewww

    2

    0
  14. Mimi says:

    normal ke cousins bersentuhan macam tu? Sebab I pun ada je cousins tapi awkward nya nak bergambar macam tu. Close ya memang, tapi bersentuhan tu tak. Sesama adik beradik pun agak awkward. Ke family I je pelik ni?

    2

    1

Leave a Comment

Optional