June 25th, 2018

Sejak terpalit dengan kontroversi putus tunang bersama Elfira Loy, tidak dinafikan populariti penyanyi Sufian Suhaimi semakin meningkat naik pula. Sufian mempunyai jumlah peminat yang agak ramai.

Baru-baru ini, beberapa keping foto mesra Sufian bersama seorang gadis cantik dan cun yang dikenali sebagai Natasha Asraff telah menarik perhatian netizen serta tular di media sosial. Mereka tertanya-tanya siapakah gerangan gadis itu, gaya mereka didalam foto seakan pasangan kekasih.  Siap ada aksi peluk dan lentok lagi.

Bagaimanapun, Sufian memberitahu Natasha bukanlah teman wanitanya tetapi hanya sekadar saudara yang turut pulang ke kampung untuk menyambut hari raya Aidilfitri.

Tidaklah bukan kekasih, saudara. Janganlah patah hati okey.

Nampaknya ramailah peminat wanita Sufian yang lega membaca berita ini. Ada lagi peluang kalau hendak ‘masuk line’ dan memikat hati beliau. Hehe.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : fracment


17 responses to “Bergambar Mesra Dengan Gadis Cantik, Sufian Suhaimi Sudah Ada Kekasih Baru?”

  1. Mimi says:

    normal ke cousins bersentuhan macam tu? Sebab I pun ada je cousins tapi awkward nya nak bergambar macam tu. Close ya memang, tapi bersentuhan tu tak. Sesama adik beradik pun agak awkward. Ke family I je pelik ni?

  2. missup says:

    perlu ke nak begamba lentok kat peha tu? ewww

  3. Anonymous says:

    Yala pian oii.. time hari raya ne lah “mengeratkan lagi silaturahim” sesama sedara. Kepala hotak kau bjambul..

  4. mak cute says:

    baju pompuan cam lebih langsir tahun lps…sib muka lawa…lawa lgi la dari si ketot makeup tebal tu

Loading...