July 24th, 2017

Umum mengetahui hati pelakon Ainul Aishah kini sudah dimiliki oleh jejaka kacak berdarah kacukan Melayu – Inggeris, Khalid Redzuan.  Baru-baru ini, Ainul dan kekasihnya dilihat bercuti bersama di Phuket, Thailand. Ainul juga sempat berkongsi beberapa foto beliau dan Khalid sewaktu percutian mereka itu. Bagaimanapun, ada yang bertanya, adakah Ainul bercuti berdua bersama Khalid?

Jika diperhatikan, gambar yang dimuat naik itu kebanyakan berlatarkan pemandangan yang saya syka. Saya ambil sebagai kenangan untuk diri, bukan orang lain. Lagipun, beberapa teman yang ikut serta memohon supaya foto mereka tidak dimuat naik. Bagi saya tiada apa yang salah.

Ainul pada masa yang sama menafikan dakwaan beliau sengaja ingin menayang kebahagiaan beliau bersama cinta hatinya itu. Untuk pengetahuan semua, Ainul sebelum ini pernah beberapa kali gagal dalam percintaan dan membuat keputusan untuk hidup solo selama empat tahun sebelum menjalinkan hubungan cinta bersama Khalid.

Saya percaya pasangan bercinta lain juga melakukan perkara yang sama. Saya bersikap terbuka, langsung tiada niat untuk menunjuk-nunjuk saya sudah memiliki teman lelaki. Sebelum ini, saya malas memikirkan soal jodoh.  Tanpa disangka, Tuhan menghantar lelaki sebaik Khalid dalam hidup ketika saya hampir berputus asa.

Berbunga-bunga hati Ainul Aishah sekarang . Harapnya beliau dan kekasih ada jodoh sehingga ke jinjang pelamin. Kalau dah serasi bersama, jangan tunggu lama-lama. Hehe…

Sumber Berita : Berita Harian


Comments are closed.

Loading...