“Berani Buat Berani Tanggung La,” Sindiran Pedas Zarina Anjoulie Buat Artis Kaki Dadah

Hiburan

“Berani Buat Berani Tanggung La,” Sindiran Pedas Zarina Anjoulie Buat Artis Kaki Dadah

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah membidas sikap sesetengah artis yang tidak berani menanggung akibat perbuatan sendiri sebaliknya mereka alasan dengan menuduh orang lain menganiaya mereka.

Zarina merujuk kepada kes-kes artis yang kantoi menggunakan atau memiliki dadah tetapi mendakwa dianiaya atau diperangkap orang lain.

Zarina menulis:

Advertisement

image

Oleh sebab sikap kebanyakan artis ‘kuat wayang’, Zarina berkata dia jarang bergaul dengan mereka.

Memang berani mati kenyataan Zarina ini. Bagaimanapun kesahihan kenyataannya tidak dapat dipastikan.

Bersama kita nantikan apakah bakal berlaku kepada artis yang ditahan kerana pemilikan atau pengambilan dadah selepas ini. – beautifulnara.com

Advertisement

Bulan Ramadan yang penuh keberkatan hampir tiba. Jom sertai JKKN sebagai Sukarelawan Budaya di program [email protected] pada 26, 27 Mei & 2, 3, 9, 10 Jun 2018 (Sabtu & Ahad) jam 2.00 petang – 11.00 malam bertempat di Jalan Raja / Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. Program ini mendekatkan sukarelawan dengan kerja-kerja kemasyarakatan bercorak volunteerism. Membangunkan sikap kesukarelaan minda kelas pertama dalam kalangan pencinta seni budaya. Melibatkan sukarelawan sebagai kumpulan penggera yang akan melaksanakan aktiviti kemasyarakatan. DAFTAR SEKARANG SECARA PERCUMA DI LAMAN WEB JKKN!!! Layari www.jkkn.gov.my dan klik menu PERKHIDMATAN untuk membuat pendaftaran. URL: http://www.jkkn.gov.my/ms/borang-pendaftaran-sukarelawan-jkkn FB PAGE: Sukarelawan Budaya Jkkn https://www.facebook.com/sukarelawanbudaya.jkkn HUBUNGI KAMI UNTUK PERTANYAAN LANJUT: 03-2614 8200 / 8298 / 8263 / 8264

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. Rainie

    May 9, 2018 at 12:36 am

    Disaat syafiq kyle nk bwk ibu dia pegi tunaikan haji bersama, uqasha ditahan kerana dadah.. uqasha ni ex girlfriend syafiq kn.. mujur la tak jadi…

  2. SisTakSangka

    May 8, 2018 at 3:42 pm

    Tak faham lah, kenapa masa nk drive jugak nak lalok, xleh tggu balik rumah ke… kan dh cari pasal

  3. Anonymous

    May 8, 2018 at 3:19 pm

    hahahahaha betul tu anju!!!! I pangkah you kali ni hehehe!! cable kuat takyah la try hard nk kantoi kan diorg!! 911 okay

  4. Shhh

    May 8, 2018 at 12:15 pm

    dulu pakai tudung dh elok Allah jaga baik2..tk da dgr gosip bukan2…walaupun dia bt mcm hal sblm dia bertudung…tpi kali kena lbh teruk..tu padahnya persendakan agama…Aku pun bkan nya baik sgt..tpi tk da lah smpi nak bukak tudung..sbb aku rasa malu dgn diri aku sndiri..bila pakai tudung tk smpurna…pakai tudung labuh pelan2…insyallah

  5. sarjan bawang

    May 8, 2018 at 11:35 am

    terang2 dia petik polis x de kuasa sbb ada “pahang” yg cover..
    show me ur integriti PDRM

    jgn terkejut pasni dia yg disiasat bukan org yg dituduh..

Loading...