“Berani Buat Berani Tanggung La,” Sindiran Pedas Zarina Anjoulie Buat Artis Kaki Dadah

Hiburan

“Berani Buat Berani Tanggung La,” Sindiran Pedas Zarina Anjoulie Buat Artis Kaki Dadah

Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah membidas sikap sesetengah artis yang tidak berani menanggung akibat perbuatan sendiri sebaliknya mereka alasan dengan menuduh orang lain menganiaya mereka.

Zarina merujuk kepada kes-kes artis yang kantoi menggunakan atau memiliki dadah tetapi mendakwa dianiaya atau diperangkap orang lain.

Zarina menulis:

Advertisement

image

Oleh sebab sikap kebanyakan artis ‘kuat wayang’, Zarina berkata dia jarang bergaul dengan mereka.

Memang berani mati kenyataan Zarina ini. Bagaimanapun kesahihan kenyataannya tidak dapat dipastikan.

Bersama kita nantikan apakah bakal berlaku kepada artis yang ditahan kerana pemilikan atau pengambilan dadah selepas ini. – beautifulnara.com

Bulan Ramadan yang penuh keberkatan hampir tiba. Jom sertai JKKN sebagai Sukarelawan Budaya di program [email protected] pada 26, 27 Mei & 2, 3, 9, 10 Jun 2018 (Sabtu & Ahad) jam 2.00 petang – 11.00 malam bertempat di Jalan Raja / Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. Program ini mendekatkan sukarelawan dengan kerja-kerja kemasyarakatan bercorak volunteerism. Membangunkan sikap kesukarelaan minda kelas pertama dalam kalangan pencinta seni budaya. Melibatkan sukarelawan sebagai kumpulan penggera yang akan melaksanakan aktiviti kemasyarakatan. DAFTAR SEKARANG SECARA PERCUMA DI LAMAN WEB JKKN!!! Layari www.jkkn.gov.my dan klik menu PERKHIDMATAN untuk membuat pendaftaran. URL: http://www.jkkn.gov.my/ms/borang-pendaftaran-sukarelawan-jkkn FB PAGE: Sukarelawan Budaya Jkkn https://www.facebook.com/sukarelawanbudaya.jkkn HUBUNGI KAMI UNTUK PERTANYAAN LANJUT: 03-2614 8200 / 8298 / 8263 / 8264

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. ChickFlick

    May 8, 2018 at 11:19 am

    Woo hoo! You go girl !!

  2. Najib101

    May 8, 2018 at 9:20 am

    Aku confirm lahh Uqasha tu mmg lalok. Sape yg kenal dia personally or geng2 lepak dgn dia dh tau perangai mcm mna. Diorang adik beradik dh terbiasa life mcm tu even before jd artis. So xyah terkejut sgt la. but at end mcm si zarina ni ckp la. akan terlepas mcm tu je. lumrah undang2 Malaysia, ada duit kau nk ‘play god’ pon boleh. kita yg nk beli kuih pon kira syiling ni, doa je lah boleh.

    • Shhh

      May 8, 2018 at 12:12 pm

      tpi aku tk plak dgr adik dia nelydia tu bt hal…rasanya Nelydia ni cerdik sikit…

  3. comolot

    May 8, 2018 at 9:19 am

    bak kat anjoulie the power of p****

  4. Anonymous

    May 8, 2018 at 8:55 am

    so ape cite hefny sahad gf kena tahan cmtu hehehe ke dah clash sbb tu uqasha pegi dgn tengku bakar

    • Anonymous

      May 8, 2018 at 12:20 pm

      ko percaya ke dia dengan hefny tu..adoiii

  5. puffy

    May 8, 2018 at 8:54 am

    suka dgn si zarina kalau bab tembak org ni..mmg tepat apa dia ckp,takde selindung2…tp itu la kenyataan…si zarina ni dulu pun boleh tahan hardcore perangai tapi dia tak pernah acah2 suci murni embunan pagi depan orang

Loading...