Written by Bella | August 15th, 2019

Media sosial kini menjadi medium untuk artis berkongsi aktiviti seharian mereka dengan peminat. Namun, di ruangan komen hanya dibanjiri dengan komen-komen negatif mengkritik setiap apa yang mereka lakukan.

fiza halim

Terbaru, pelakon Fiza Halim menerusi akaun Instagram meluahkan rasa berang dengan sikap segelintir netizen yang sering mencari kesalahan artis. Tidak salah untuk memberi nasihat dan teguran tetapi biarlah ia dilakukan dengan cara yang lebih berhemah, janganlah mengeluarkan kata-kata yang melampau.

fiza halim berang sikap netizen

Ironinya mereka yang memberikan komen keterlaluan ini berselindung disebalik akaun palsu. Kenapa hanya berani di media sosial sahaja?

fiza halim tidak bertudung

Fiza turut memuat naik foto dirinya tidak bertudung dipercayai gambar lama sebelum dia tampil menutup aurat. Katanya, dia bukanlah seorang manusia yang sempurna dan baik, namun sedang belajar ke arah itu.

fiza halimDalam pada itu, Fiza tidak kisah sekiranya kenyataannya ini membuatkan dirinya kehilangan peminat mahupun dipandang negatif oleh sesetengah pihak. Padanya, rezeki bukannya ditentukan ataupun bergantung kepada netizen.

Sumber Berita : mStar Online

19 responses to Berang Dengan Sikap Netizen, Fiza Halim Muat Naik Foto Tidak Bertudung

  1. Anonymous says:

    Terbaik KDN..yg kaki kondem hina tugasan pejawat awam trutama beruniform pun blh act..yg kaki Hina pemimpin trutama supporter yg lost last GE pun blh pantau sbb majority adalh geng² RPK..sape perintah pun X perlu pertikai..xde kerajaan yg sempurna kecuali kerajaan TUHAN…

    • minah jambu say NO to drugs says:

      bagos fiza minah jambu sokong dengan u ..bukak aje tudong u tu asalkn u hepi n selesa..orang2 ni semua kalau kite buat baik pon mengata buat tak baik pon jadi cakap so buat ape yg u nak buat tak payah dengar cakap orang ..susah takde orang tolong..

  2. Anonymous says:

    Apa pon yg benar adalah malam ni malam jumaat….mari berselawat bkn bergosip min ouii!

  3. Anonymous says:

    Lol lepas dpt kawin dgn pilot semakin berlagak minah ni. Semakin lantang bersuara dan dahagakan perhatian. terang-terang mengundang fitnah dan aib diri sendiri. Pastu gunakan agama nak bekap diri konon-konon bukan manusia sempurna. Kesian si suami tak boleh control bini mcm ni

    • Anonymous says:

      Maka ikatlah anak-anak perempuan kamu, isteri dan ibu kamu di tiang yang paling utuh dan kuat dalam rumah kamu dengan kemas kerana apabila Dajal menghentakkan kakinya ke bumi, seluruh kaum wanita akan berlari-lari mendapatkan Dajal meninggalkan segala-galanya.

      Cikgu aku nasihatkan agar diamalkan ayat 1-10 surah al-kahfi untuk mengelakkan godaan Dajal di akhir zaman. sampai sekarang aku ingat pesan ni

    • Anonymous says:

      Dengan laki lama kena control. ada batas tak boleh post benda merepek kat socmed. tu yg kawin dgn org berduit mcm beruk dpt bunga

  4. pakatunhancing says:

    kontrovesikan diri sendiri ke makcik..hahaha kesian..da x der ceghita ye dok

  5. Anonymous says:

    Alang2 buka terus… pura2 lagi..
    Laki pun ambil laki orang…
    Retis minta perhatian …
    Buat cerita sendiri….
    Kegemaran runtuhkan rumahtangga org…

  6. Anonymous says:

    Xmo bengang jgn jd artis.
    Org x usik pun u, kecoh je lebih.
    Relevant lg ke dia ni?

  7. Makcik Cabai says:

    Betul la orang cakap… tak semua artis tu cerdik…
    Yang buat dosa dengan dia tu manusia…
    Yang Fiza balas balik tu dosa dengan Allah…
    ~makcik pun pendosa… sebab tu melawat blog Nara…

  8. unknown says:

    U are so stupid lady

  9. saya says:

    yg pergi layan netizen tu buat apa? buang ms je

  10. lin says:

    nak tunjuk dia hot dulu ok..

  11. Insan says:

    Semoga minda dan hati semakin terbuka untuk menerima kebenaran hakiki,dan aurat dan suara semakin tertutup kepada kejahatan dan kejahilan.Janganlah kita mendabik dada meluahkan kedegilan kita,sedangkan Allah hanya menangguhkan balasan,tidak diturunkan bala serta merta seperti kaum Aad dan Tsamud.Mati itu tidak akan lambat sesaat,atau cepat sesaat.

  12. Anonymous says:

    Tu diaaa….

    Perempuan Utara mmg cakap lepas ke? Sori sbb tgk cara Fiza, Cikta, Rita Rudaini & Fasha Sandha mcm tu..

  13. haih says:

    tk kisah la kena kecam cmana pun.. u know urself better.. bila buat mcm ne org akn bg tanggapan smada ko cr sebab nak femes balik atau ko cr sebab utk tunjuk diri ko dulu / rindu nk jd mcm tu tp tak boleh sbb skrg aku da bertudung mcm tu.. kalau perkara yg dtegur tu utk ke arah kebaikan, terima dgn positif.. kalau yg berbaur negatif, delete komen itu dn moce on.. those yg komen negatif tu bkn org yg sara ko pun.. why bother much? smpi nk share pic ko zmn jahiliah.. for what? nak tunjuk level kebodohon ko lg tinggi dr yg lemparkan komen negatif kt ko tu? br diuji sikit melentingnya bukan main hebat.. haish!

  14. Anonymous says:

    dah diri toh artis..aduiii..klu tak mau expose jgn jadi artis …publik..nantih part2 nak award beguna lakk netizen2..dahh netizen tengok lain dari sblumnya mmgloh dorg komen..uishhhhh..toh pun susah nak hadam..

  15. aih says:

    bulu tuttt tu apa?.. direct je la..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini