November 5th, 2018

Disebalik segala pencapaian yang beliau sudah kecapi sekarang sehingga menjadi idola ramai wanita diluar sana, tidak dinafikan masih ramai yang ingin tahu mengenai kisah peribadi selebriti popular Neelofa.

Ramai yang berkata, Neelofa sudah miliki segalanya tetapi kenapa beliau masih lagi tidak mahu kembali ke alam percintaan ataupun berkahwin. Apa sebenarnya yang Neelofa inginkan? Adakah beliau terlalu memilih?

Jelas Neelofa, kariernya yang semakin memuncak dengan jadual kerja yang padat membuatkan beliau masih belum bersedia untuk memikul tanggungjawab seorang isteri selain ada lagi impiannya yang belum tercapai.

Komitmen sebagai seorang ibu sangat tinggi dan belum sesuai untuk saya yang selalu terbang ke luar negara untuk bekerja. Buat masa ini, impian besar saya adalah untuk menyertai industri fesyen antarabangsa.

Selepas saya dapat capai impian tersebut, saya rasa barulah saya mampu bersedia untuk memikirkan tentang perkahwinan dan komitmen untuk berkeluarga. Bagi saya, bergelar isteri dan ibu ketika saya masih sibuk dan mahu melakukan pelbagai perkara untuk kerjaya dan perniagaan saya adalah satu perkara yang sangat mencabar.

Dalam isu percintaan dan perkahwinan memang tidak boleh terburu-buru kerana ia melibatkan masa depan. Tidak mengapalah, kami pasti ramai sahaja lelaki yang sanggup tunggu Neelofa kan? Heh.

Sumber Berita : Utusan Online


79 responses to “Belum Mahu Kahwin Selagi Impian Tidak Tercapai – Neelofa”

 1. Anonymous says:

  Dulu ada org ckp kalau ada tahi lalat kat muka tu ada lah penghalang kebahagian. Fengshui ke apa ntah. Ye ker?

  • Anonymous says:

   Mengarut lh..Kita org Islam xdenya cara gitu..semua kuasa Allah..

  • Anonymous says:

   Tahi lalat tu ada sbb..busuklah org tu…lalatkan suka hinggap di tempat yg busuk. Dalaman lgi mcm air kumbahan.Baru kt luar..lalt dh hinggap.

 2. Anonymous says:

  loa

Loading...