Belum Ada Tarikh Perkahwinan, Mungkin Ada Campur Tangan Orang Ketiga – Sufian Suhaimi

Hiburan

Belum Ada Tarikh Perkahwinan, Mungkin Ada Campur Tangan Orang Ketiga – Sufian Suhaimi

Sudah mengikat tali pertunangan pada 6 Oktober 2017 dan pernah memberitahu bakal bernikah pada Mac ini, pasangan Sufian Suhaimi dan Elfira Loy bagaimanapun seakan masih belum membuat sebarang persiapan menjelang hari bahagia mereka. Jadi kahwin ataupun tidak?

Advertisement

Sufian menerusi portal BH ONLINE memberitahu mungkin ada campur tangan orang ketiga dalam isu pertunangan serta perkahwinan yang dirancang bersama Elfira. Namun, beliau enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu.

Sangat rumit untuk saya perkatakan mengenai perkara ini kerana ia bukan hanya berkaitan saya dan El (Elfira), tetapi turut membabitkan kedua-dua belah keluarga. Mungkin (ada campur tangan orang ketiga)… Perkahwinan sesuatu yang besar dan tak boleh dibuat main-main. Sebab itu kami menghormati pandangan semua orang dalam keluarga.

Hubungan pertunangan mana yang tidak mempunyai dugaan dan masalahnya tersendiri bukan? Sufian bagaimanapun meminta agar peminat mendoakan yang terbaik buat beliau dan Elfira dan semoga ada jodoh mereka sehingga ke jenjang pelamin.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

29 Comments

  1. Ex

    January 23, 2018 at 1:31 pm

    Saya pun faham org ketiga tu mcm sedara mara, mokcik-mokcik yg sibuk nak interfere persiapan majlis kawin diorang.

  2. Anonymous

    January 23, 2018 at 11:18 am

    mekap 10k uolss

    • wekkkkkkk

      January 23, 2018 at 3:14 pm

      BELUM YG LAIN.

  3. Anne

    January 23, 2018 at 11:16 am

    psgn bonzai yg xbrp nk bijak .. El tu mntk dpuji jer kt ig ..sori xminat bonzai

  4. Anonymous

    January 23, 2018 at 11:04 am

    sebab perangai el ni kot? el ni…kat luar menyombong. budget diva negara.

  5. Anonymous

    January 23, 2018 at 10:45 am

    macam aku paham maksud dia campur tangan orang ketiga tu mcm guna service wedding planner je..hahaha

    • LolaCola

      January 23, 2018 at 11:14 am

      Right… Aku pun fikir benda yang sama.. Biasalah orang sendu nak sensasikan cerita dia.. Tak ada orang nak gossip, pepandai lah gossip diri sendiri..

    • VooDoo Diva

      January 23, 2018 at 9:05 pm

      Bukan… org ketiga tu adelah kening Elfira Loy. Those brows look like they have a mind of their own. *shudder*

Loading...