Written by Bella | May 28th, 2019

Minggu lalu, selebriti Hanis Zalikha selamat melahirkan seorang bayi perempuan bernama Alisa Aisyah.

Menerusi akaun Instagramnya, Hanis memaklumkan dia masih lagi tinggal di hospital kerana belum lagi mendapatkan khidmat penjaga pantang di rumah.

Memuat naik beberapa foto, rata-rata netizen teruja melihat suasana di wad  seperti sebuah hotel mewah lima bintang. Hanis begitu berutung sekali mendapat seorang suami yang penyayang dan menjalankan tanggungjawabnya dengan baik.

Memang benar apa yang dikatakan netizen, bertuah Hanis dapat suami mithali, siap belanja duduk wad mewah lagi agar isteri lebih selesa. Betul tak?

50 responses to Belum Ada ‘Confinement Lady’ Di Rumah, Hanis Zalikha Tinggal Di Wad Mewah

  1. Nas says:

    Rezeki masing2. Kita tak tahu gaji or pendapatan org. Awak tahu gaji bos awak? Benefit dia dpt? Awak akan tahu awak kalau HR & Finance. Tu pun bukan semua boleh pegang list gaji semua org.

    Kalau mampu, tak payah nk susahkan mak ayah nk berpantang. Bidan boleh dipanggil.rehat betul2. Supaya tak stress. Berpantang sendiri dgn anak2 susah tau. Penat. Saya sendiri sampai nak meroyan sbb penat jaga baby n anak 3 tahun. Czer yg 10 Hari terlantar kat katil sbb special case. Kalau sy mampu, nk g LYC 5 star confinement centre.

    .

  2. anon says:

    alah, hospital tu sponser la.. kan dorg insta femes