Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Belum Ada ‘Confinement Lady’ Di Rumah, Hanis Zalikha Tinggal Di Wad Mewah

Minggu lalu, selebriti Hanis Zalikha selamat melahirkan seorang bayi perempuan bernama Alisa Aisyah.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Hanis memaklumkan dia masih lagi tinggal di hospital kerana belum lagi mendapatkan khidmat penjaga pantang di rumah.

Memuat naik beberapa foto, rata-rata netizen teruja melihat suasana di wad  seperti sebuah hotel mewah lima bintang. Hanis begitu berutung sekali mendapat seorang suami yang penyayang dan menjalankan tanggungjawabnya dengan baik.

Memang benar apa yang dikatakan netizen, bertuah Hanis dapat suami mithali, siap belanja duduk wad mewah lagi agar isteri lebih selesa. Betul tak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Nas

    May 29, 2019 at 9:06 pm

    Rezeki masing2. Kita tak tahu gaji or pendapatan org. Awak tahu gaji bos awak? Benefit dia dpt? Awak akan tahu awak kalau HR & Finance. Tu pun bukan semua boleh pegang list gaji semua org.

    Kalau mampu, tak payah nk susahkan mak ayah nk berpantang. Bidan boleh dipanggil.rehat betul2. Supaya tak stress. Berpantang sendiri dgn anak2 susah tau. Penat. Saya sendiri sampai nak meroyan sbb penat jaga baby n anak 3 tahun. Czer yg 10 Hari terlantar kat katil sbb special case. Kalau sy mampu, nk g LYC 5 star confinement centre.

    .

  2. anon

    May 29, 2019 at 2:53 pm

    alah, hospital tu sponser la.. kan dorg insta femes

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top