Bella Dally Akui Perit Bercerai Tetapi Mahu ‘Move On’ Dan Redha

Hiburan

Bella Dally Akui Perit Bercerai Tetapi Mahu ‘Move On’ Dan Redha

Selepas lama dihimpit gosip mengatakan rumah tangga mereka sedang retak dan bermasalah, pasangan Bella Dally dan Nazim Othman minggu lalu memaklumkan mereka sudah bercerai selepas mendirikan rumah tangga selama hampir dua tahun lamanya.

Advertisement

Mengakui keputusan untuk berpisah sangat perit baginya, Bella bagaimanapun bersyukur mendapat sokongan semangat daripada keluarga dan rakan yang membuatkan beliau lebih tabah.

Bella mahu “move on” dan enggan mengulas punca beliau bercerai. Baginya, tidak manis untuk berkongsi soal peribadi itu dengan umum.

Saya kena redha, positif dan move on. Saya berusaha cuba untuk tidak memikirkan mengenainya perpisahan ini. Alhamdulillah, saya ada keluarga dan rakan yang tanya khabar serta keadaan saya. Sekarang ini, saya tidak perlu cakap banyak dah. Semua sudah tahu status saya dengan Nazim.

Untuk berkongsi mendalam mengenai puncanya, rasanya tak manis untuk dikongsikan. Cukup setakat apa yang semua sudah maklum.

Advertisement

Bella dan Nazim sepakat untuk mengumumkan penceraian mereka di akaun Instagram masing-masing  pada 1 Ramadhan lalu. Berita tersebut bukan sahaja mengejutkan peminat mereka tetapi rakan selebriti juga.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

14 Comments

  1. fishball

    May 22, 2018 at 3:23 pm

    takpe lah, semoga dapat pengganti yang lebih baik ye. Allah knows best

  2. akak malu

    May 22, 2018 at 2:28 pm

    Lebih baik diam ajelah dari upload macam2 ceta kat IG..
    sedih lah , move on lah,,, move under lah …
    lagi byk ko ceta , lg byk kesah x laki ko akan kuar..
    diam2 sudah..yg lepas biar berlalu…
    semua org tau x laki ko kategori ape..
    diam diam okay…

  3. tanya je

    May 22, 2018 at 2:05 pm

    suami2 skrg byk masuk grindr…gay apps?
    knp mcm tu eh?

    • someone

      May 23, 2018 at 4:43 pm

      oki notice it before they get married lg..laki dia is somethg else..haha very fishy loo..

  4. Anonymous

    May 22, 2018 at 2:04 pm

    nampak pun takde chemistry. mcm abang dengan adik. nazim nmpk dingin…lepaskan je lah dri menyiksa jiwa dan raga sis.

  5. Anonymous

    May 22, 2018 at 2:02 pm

    Kak Mah kata dia pun tidur nyenyak…

    • Anonymous

      May 22, 2018 at 2:39 pm

      baguslah dah move on. kumbang bukan seekor. tak dapat yg bujang kawen duda pun boleh. tak dapat yg duda laki org yg mampu adil pun boleh.

    • Anonymous

      May 22, 2018 at 2:55 pm

      Yg x leh move on.. Presiden UMNO je…haha

    • Anonymous

      May 22, 2018 at 2:41 pm

      Sibuk nak minta Najib letak jawatan kenapa??? Tangkap jela masuk penjara kalau memg dah ada bukti…Ni semua konspirasi nk jatuhkan DS Najib la ni…PH tak habis2 dgn fitnahnya.
      Bukan aku kata..macai yg kata. :)

    • Anonymous

      May 22, 2018 at 2:56 pm

      bye2 umno… you’ll be a memorable history?

Loading...