Bella Astillah Enggan Komen Dakwaan Bakal Rujuk Semula Dengan Aliff Aziz

Hiburan

Bella Astillah Enggan Komen Dakwaan Bakal Rujuk Semula Dengan Aliff Aziz

Sudah tiga bulan bercerai, penyanyi dan pelakon, Bella Astillah mengakui dia dan bekas suami, Aliff Aziz masih berhubung antara satu sama lain untuk bertanya khabar. Bagaimanapun, Bella enggan mengulas lanjut mengenai soal mereka bakal rujuk semula.

bella astillah

Advertisement

Saya tak bersedia untuk bercerita mengenai soal dia pujuk bagi rujuk semula disebabkan hal ini privasi. Saya reda dan percaya dengan apa yang terjadi dan bakal terjadi kerana Allah adalah sebaik-baik perancang. Saya hanya menunggu.

Sudah tiga bulan bercerai, saya dan Aliff masih saling menghubungi namun lebih banyak bertanya khabar masing-masing atau anak kami, Ayden. Saya tak nak bermusuh dengan sesiapa.

aliff aziz bella astillah rujuk semula

Bukan mudah sebenarnya untuk kekal tabah dan kuat menempuhi dugaan yang besar dalam hidupnya, namun wanita itu mengakui sudah memaafkan Aliff dan enggan terus dibelenggu rasa sedih dan kecewa.

Saya sentiasa percaya kalau ada jodoh, adalah. Tak kisahlah pasangan yang sudah berpisah berpuluh tahun pun.

bella astillah

Sebenarnya bukan mudah untuk ‘move on’ namun saya memilih untuk memaafkannya. Itulah yang memberi saya kekuatan selain rasa lebih tenang dan tanpa dibelenggu rasa sakit hati atau benci.

Daripada terus bersedih, lebih baik saya gembirakan diri dan fikirkan keluarga serta Ayden. Jikalau bersedih, saya akan terus memandang wajahnya. Sekarang pun jarang ada masa untuk saya bersedih disebabkan sangat sibuk dengan kerja.

Rumah tangga Bella dan Aliff musnah selepas lelaki itu beberapa kali didakwa berlaku curang dengan beberapa orang wanita. Mereka sah bercerai talak satu pada 16 Mei lalu.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

20 Comments

  1. syaitoonnnn

    August 28, 2019 at 2:37 pm

    dah rope ko sorang je dlm dunia ni yg bcerai,boleh move on, memaafkan, bla bla blaaa…ini bau2 mmg nak merujuk kembali le ni..pastu laki ko pegi lagi dgn betine lain, pastu ko gigih la pegi serang n serang lagi…pastu buat video letak dalam ig..raih simpati gittuhhhh…senduhhhh

  2. korok

    August 28, 2019 at 2:26 pm

    mual la wei pasal dia ni…nak kata artis pun x tp glamer bab kisah umah tangga…x abis2 kisah ko smpi la bercucu sok

    • damai

      August 28, 2019 at 2:35 pm

      hello before she know Aliff, dia dan adik dia artist ok, cuma blm popular, skg dia dah aktive balik nyanyi dan berlakon, sekali rezeki dia meletop baru ternganga netizen kutuk2 dia

  3. Anonymous

    August 28, 2019 at 2:12 pm

    kalau laki kau bkn slebriti…cerailah byk kli, rujuklah byk kali..ini kau bini aliff dn kau pula bella…bakal jdi cerita sepender ke dua..

    • Anonymous

      August 28, 2019 at 2:20 pm

      ooospp..lupa taip bekas…

  4. anon

    August 28, 2019 at 2:00 pm

    belum cerai ..cerita ko
    dah cerai …cerita ko
    cerita lepas ko J …cerita ko
    nak rujuk balik ..cerita ko
    dah dah lah tu WARTAWAN WOIIII !
    dia bukan retis popular TANAH AIR PUN !muahakakakakaka

    • faraj

      August 28, 2019 at 3:18 pm

      sebab bukan artis tapi retis. retis je jual dan hidup dgn kisah2 camni…mcm lopak pakai sampan atas kepala. boleh trending kak…

    • Anonymous

      August 28, 2019 at 3:41 pm

      dulu si lopak photoshot pakai tudung stail sister gereja tu arrr… belum sempat PU buka mulut terus lopak up gmbr sedang menadah tgn kt mekah… siap upah PA g puji2 dpt umrah free… terus buat netizen diam….
      skrg photoshot dgn tudung sampan pulak…. tgk laa besok lusa ape pulak plan lopak kali ni.. kasi cover nama lopak yg makin busuk saban hari nih kan… tungguuu

    • Anonymous

      August 28, 2019 at 11:07 pm

      kalau dah hati busuk, neelofa buat apa pun serba tak kena di mata kau kan. apa masalahnya kalau dia pakai tudung nampak macam sister.. orang yang tak habis mengaji macam kau saja yang sibuk mengutuk.. sila tambah ilmu, jangan tambah dosa fitnah

    • Anonymous

      August 28, 2019 at 3:35 pm

      kalu betol lah…dulu netizen salahkan alip..tapi hakikatnya bella ni yang bermasaalah. jantan low quality kaki kelab, minum cenggini pun ko hadap lagi? belah je lah wei…dah tau jalan didepan ada lubang …ko lagi nak redah kew. bodo ke haper ni?atau buta hati?

  5. Cik Endot

    August 28, 2019 at 1:57 pm

    Sebelum rujuk gi la main dgn jantan lain dulu. Dapat jugak merasa batang lain. Sebab ex dia tu habis semua di tibai sampai dah hancing. Jadi sebelum kena rodok dik, gi main sepuas-puas. Tu lah yg akak buat sebelum dirujuk

    • intan

      August 28, 2019 at 3:12 pm

      apalah yg dipandang engko bella hoi …bkn ada lambogrini pon mamat spork tu…

    • Anonymous

      August 29, 2019 at 10:11 am

      wartawan pun tak habis2 tanya benda sama. Netizen yang bodoh ni pun macam tak tau yang tanya dan keluarkan tajuk ni semua bukan bella tapi wartawan.

    • tanye jew

      August 28, 2019 at 3:19 pm

      besok dia cium bohsia..kantoi.. ko nak meroyan lagi ke sis?

    • tok kadi berbicara

      August 28, 2019 at 3:31 pm

      org pompuan ni 2 benda je susah nk lupakan somi…

      1. batang besor
      2. title (datin) atau $$$$$$

Loading...