June 2nd, 2020

Sejak bermulanya kisah kecurangan Aliff Aziz, netizen telah mengikuti perkembangan hidup lelaki itu dan Bella Astillah sehingga ke hari ini. Melihatkan pasang surut hubungan mereka, ramai mendoakan yang terbaik kepada keluarga tersebut.

Walaupun mengambil keputusan untuk berpisah tetapi Bella mengakui bahawa mereka sudah pun kembali bersama sebagai pasangan suami isteri semasa dalam tempoh iddah lagi.

bella dan aliff

Wanita yang kini sarat mengandung anak kedua mereka menjelaskan bahawa pengumuman rasmi itu lambat dibuat bagi memberikan masa kepada Aliff untuk menyelesaikan apa yang patut.

Bahkan, Aliff dikhabarkan sudah lebih 3 bulan menabur bakti di sebuah pusat komuniti Islam terletak di Singapura.

“Sebagai isteri, saya gembira dia mahu berubah menjadi lebih baik. Aliff terbabit dengan kerja amal mengagihkan bahan mentah kepada mereka yang memerlukan.”

bella astillah

Agak menyedihkan apabila Bella dan Ayden tidak dapat beraya bersama dengan Aliff dek halangan merentas negara bagi membendung wabak COVID-19. Jadinya, mereka hanya mampu berhubung menerusi panggilan video atau pun melakukan IG Live bersama.

“Kebiasaannya, saya akan menyambut Syawal di Singapura mahupun Sabah. Tahun ini, hanya beraya di rumah sendiri di Kuala Lumpur.”

Semoga pasangan ini menemui sinar bahagia selepas segala kemelut ini.

Sumber: BH Online


8 responses to “Bella Astillah Dedah Aliff Aziz Kini Buat Kerja Amal Dan Bekerja Di Pusat Komuniti Islam”

  1. Anonymous says:

    angpow mana

  2. Anonymous says:

    kalau aku jadi die tahu laki dah curang 2 kali aku tak canang dah pasal die kat media sosial. buat malu. si bella ni try hard nk ckp laki die dah berubah. kat story asyik letak ckp si aliff ni romantik. muntah aku. relax2 sudah. orang lain pon laki romantik tade canang ehhhh. butoh kau

Leave a Reply to Victor Johann Cancel reply

Loading...