Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Beli Rumah Lagi Bagus!” Zizan Razak Menyesal Beli Kereta Ferrari

Zizan Razak

Pelakon dan pelawak, Zizan Razak mengakui bahawa dia merasa menyesal kerana membeli kereta mewah dan bukannya rumah ketika usia muda.

Advertisement

Jelas Zizan atau nama sebenarnya Muhammad Razizan Abdul Razak, penyesalan terbesar yang pernah dibuat dalam hidupnya adalah membeli kereta mewah berjenama Ferrari dan bukannya memiliki aset hartanah.

Ujar pelakon filem Polis Evo ini lagi, ada sesetengah orang datang minta pendapat daripadanya mengenai pembelian kereta GT-R atau pun Mustang, manakah satu yang lebih baik.

“Nasihat saya tak payah beli namun pada masa sama, kalau ikut (kemampuan) dia, tak adil kalau dia tak beli sebab itu mungkin target atau impian. Mungkin bagus mungkin tidak. Bagi saya, tak bagus untuk masa depan seseorang. Beli rumah, that’s like the best thing ever.”

Advertisement

Perkara tersebut dimaklumkan secara rawak ketika bersiaran langsung bersama rakan artis iaitu Joe Flizzow, Fakkah Fuzz dan usahawan Pak Din, malam tadi.

Live Zizan RazakSumber : Instagram Zizan Razak  

Terdahulu, sekitar tahun 2015, Zizan dilaporkan telah membeli sebuah kereta mewah Ferrari model F430 berwarna kuning di mana ia dianggarkan bernilai hampir RM1.5 juta selepas sahabatnya, pelawak Tauke berkongsi sekeping foto dalam Instagram.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Tecit

    July 22, 2021 at 2:55 pm

    Stuju. Akhirnya zizang dah matang. Adik sepupu aku keje gomen. Tp g keje naik moto. Jantan2 kaki glamour semua xnk dekat hanye sbb die xde kereta. Jantan hanat.. Dorg xtau die sbnrnye dah beli rumah awal2 dpt keje gomen lg. Terbaik kau dik. Akak dah umo 33 baru terhegeh2 nk beli rumah.

  2. Anonymous

    July 21, 2021 at 2:52 pm

    Saya pun menyesal beli mercedes saya.

  3. nani

    July 21, 2021 at 10:46 am

    Saya suka tengok rumah “tiny house”. Idaman betul nak rumah mcm ni satu hari nanti. Ada pulak solar panel. Cantik & jimat. Kena family keciklah.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top