Written by AbangNara | December 23rd, 2017

Memelihara kucing adalah satu perkara yang amat menyeronokkan, terutama ketika melihat gelagat si comel itu menjamu selera dengan makanan yang anda sediakan. Memang seronok tengok kucing makan. Berselera betul seolah-olah 5 hari tak dapat sebarang makanan. Lepas tue kalau kita perhatikan dia lama-lama, si kucing akan memberi pandangan tajam “ini aku punya makanan, jangan harap aku nak share dengan kau”.

image

Hari ini, Abang Nara ada berita gembira untuk anda semua yang memiliki kucing di rumah. Anda boleh dapatkan HADIAH PERCUMA apabila membeli makanan kucing anda. Caranya senang sahaja. Anda hanya perlu membeli makanan kucing berjenama SmartHeart anda di PETBOX.

image

macam-macam jenis makanan haiwan ada dalam PETBOX nie

PETBOX ini adalah vending machine yang menjual pelbagai jenis produk-produk haiwan peliharaan termasuklah makanan untuk kucing. Untuk mendapatkan hadiah PERCUMA, anda hanya perlu cari PETBOX ini di salah satu lokasi di bawah dan buat pembelian anda sehingga 31 Disember 2017 ini.

1. M3 Mall (Setapak, Kuala Lumpur)
2. Jaya One (Petaling Jaya)
3. Icon Mall (Taman Connaught)
4. South City Plaza (Sri Kembangan)
5. Star Avenue Lifestyle Mall (Shah Alam)
6. Giant (Kelana Jaya)
7. Giant (Bandar Puteri Puchong)
8. Tesco (Bangi)
9. Tesco (Menjalara, Kepong)
10.Tesco (Rawang)
11. KIP Mall (Bangi)

image

antara hadiah percuma yang bakal anda perolehi

Hadiah-hadiah yang ditawarkan pun bukan calang-calang. Ada rumah hamster, alat permainan berbulu, bandana, bow tie dan macam-macam lagilah. Masa nak beli tue, pastikan korang tengok dulu produk apa yang ada hadiah. Produk tersebut akan ada “something attached” kepadanya. Semua yang ada HADIAH PERCUMA ini adalah produk jenama SmartHeart. Contoh macam kat bawah nie.

image

Selain daripada hadiah percuma, PETBOX ini memang menyediakan pelbagai pilihan makanan untuk haiwan peliharaan anda. Untuk arnab ada, untuk hamster ada, untuk ikan ada, untuk kucing ada. Pendek kata, macam-macam ada.

image

image

Jadi tunggu apa lagi? Belilah makanan kucing anda di PETBOX dan dapatkan hadiah PERCUMA untuk kucing kesayangan. Maklumat lanjut layari http://petsteronline.com. Selamat membeli!!!

PS: Jangan lupa untuk singgah sebentar ke FB SmartHeart Malaysia untuk pelbagai promosi. Dengar cerita mereka selalu bagi sampel makanan percuma juga!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Beli Makanan Untuk Kucing Anda & Dapatkan Hadiah PERCUMA di PETBOX

  1. Adam fadzil says:

    Wow.. Bestnye.

    0

    0
  2. Wi says:

    Eiwoiwwiiwowwwiwi

    0

    0
  3. wahhhh… bestnya, senang haaa

    1

    0
  4. Anonymous says:

    Wow ..kerana x berapa wow. Mcm sakai la korang!!!

    0

    1
  5. Jom Gentel says:

    Oh sungguh membosankan…

    2

    0
  6. Buto Kedah says:

    fuiiyooh.. bestnye macm loteri. wakakaka

    0

    0