Written by AbangNara | November 30th, 2017

Setelah sekian lama menanti, iPhone X kini sudah pun berada di Malaysia. Memang canggih telefon terbaru Apple ini. Ada Face ID, borderless screen, kamera yang super power, wireless charging dan banyak lagi ah fungsi yang best-best. Mesti ramai yang teruja dan tak sabar-sabar nak memiliki iPhone X ini kan?

seksi, menggiurkan dan menggoda sungguh iPhone X ini

Abang Nara tahu ramai yang dah gatal tangan dan tak sabar nak beli iPhone X. Abang Nara percaya korang akan bertambah excited apabila mengetahui yang korang berpeluang memenangi percutian yang DITAJA SEPENUHNYA sekiranya membeli iPhone X dengan Digi. Ini semua sebab Digi sedang menjalankan peraduan Digi X Borderless Experience bermula sejak 17 November lalu dan akan tamat pada 17 Disember ini. Iphone X pun dapat, percutian PERCUMA pun boleh dapat. Best kan?

Senang je cara nak menyertai peraduan Digi X Borderless Experience ini. Korang hanya perlu membeli iPhone X di mana-mana Digi Store ataupun membeli secara online di http://digi.my/iPXborderless. Sekiranya anda merupakan pembeli  bertuah, maka anda akan memenangi “all expense paid trip” ke salah sebuah negara yang confirm bakal membuatkan anda menjerit keriangan.

siap ada diskaun 28% tue. Memang berbaloi-baloi beli iPhone X dengan Digi

Serius Abang Nara jeles melihat wajah keriangan salah seorang pemenang Digi X Borderless Experience ini yang mendapat percutian ke 3 buah negara Asia kerana merupakan pembeli pertama iPhone X menerusi Digi. Lagi seronok sebab Digi telah membuat “surprise” dengan menghantar iPhone X tersebut ke depan pintu rumahnya. Untunglah!!!

Dan kejelesan Abang Nara bertambah apabila melihat rakaman video si pemenang Digi X Borderless Experience ini. Tengok muka dia excited gila-gila. iPhone X dapat, cuti pun dapat. Memang bertuah betul.

Satu lagi perkara best apabila anda membeli iPhone X secara online di http://digi.my/iPXborderless ialah Digi akan membuat penghantaran terus kepada anda. Tak payah susah-susah nak gerakkan badan anda. Tunggu aje di pejabat atau di rumah. Sila pastikan rakan-rakan anda berada di sekeliling ketika penghantaran agar anda boleh berlagak menjadi pemilik iPhone X. Hehehe.

Namun jika anda tak sabar sangat, boleh terus pergi ke Digi Store berdekatan dan dapatkan iPhone X macam diorang yang kat bawah nie. Muka masing-masing tersenyum riang. Memang membuatkan Abang Nara cemburu!!!

Jadi tunggu apa lagi? Pergi beli iPhone X anda dengan Digi sekarang juga. Anda boleh check stock di Digi Store terdekat anda menerusi link http://digi.my/10availability. Kalau berminat nak beli tapi masih menunggu bajet, boleh daftar minat di http://digi.my/10register. Maklumat lanjut tentang peraduaan Digi Bordelerss Experience ini boleh layari laman web. Selamat mencuba.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 responses to Beli iPhone X & menangi Percutian Percuma!

  1. Anonymous says:

    Phone ni apa pulak syarat nyer. Pakej mana? Maleh nk baca. Fon aku sekarang dah tua n foto dah blur. Boleh ler bli baru. Aku suka phone klu my foto cantik terang. Pastu nk doctor my foto tu buang kedut kedutan oh oh. Kedut kedutan..

    1

    0
  2. Anonymous says:

    Aku dah nak mula berkerja..nak beli ipong X ke Nak beli kereta atau motor?Aku beli samsung J pro jelah.fungsi sama je.boleh je bergambar.kalau tak kacak atau cantik tu bertabah jelah.Contohnya Nara,kau ambillah guna kemara 50 megapixel pun tetap kusam juga mukanya.

    0

    0

Leave a Comment

Optional