March 26th, 2015

Yeah~~~~ Awesome, awesome dan awesome. Abang Nara tahu ramai di sini yang merupakan peminat jam tangan Daniel Wellington. Cantik-cantik kesemua rekaannya. Namun harganya yang agak mahal menyebabkan kita terpaksa berfikir 2,3 kali sebalum nak membelinya. Tapi kalau pakai jam tangan Daniel Wellington nie memang terasa lebih macho, cun dan kacak sungguh.

daniel wellington watches

dapat sebiji buat hantaran pun cantik gak

Memahami perasaan anda yang terasa sayang nak melaburkan wang sebanyak RM600 ke RM800 untuk seutas jam tangan, Abang Nara telah berjaya memujuk Zalora Malaysia untuk memberikan jam tangan Daniel Wellington ini secara PERCUMA. Yes, FREE. Syaratnya senang sahaja. Korang cuma perlu pergi ke www.zalora.com.my, pilih apa jua jenis barangan yang korang suka dan masukkan voucher kod BeautifulNara di bawah ketika buat pembayaran.

zalora

Sebagai bukti pembelian, hantarkan nama penuh dan alamat email yang digunakan ketika pembelian ke contest[at]beautifulnara.com. Abang Nara akan pilih pemenang yang bertuah. Jadi kalau nak buat ayat pujuk rayu pun amatlah digalakkan. Pujilah Abang Nara hensem ke dan sebagainya.Pastikan guna voucher code di atas ketika membuat pembelian di Zalora Malaysia. Selamat mencuba!!!


Comments are closed.

Loading...