July 7th, 2020

Diana Nasir, kakak kepada aktres Anzalna Nasir telah meluahkan rasa terkilan apabila menerima pakaian yang dibeli secara online tetapi sudah terpakai.

Malahan, pakaian tersebut juga berbau busuk dan kotor seperti pernah dipakai orang sebelum dijual semula kepada pembeli.

Dia yang meluahkan perasaan di ruangan instagram stories itu turut mengatakan itu bukanlah kali pertama dia menerima keadaan baju seperti itu.

“Beberapa bulan lepas juga dari Z****! Siap ada pin lagi, nasib tak tercucuk ketiak sis! Label baju pun dah lusuh, macam mana kalian tak perasan? Baju in bau ketiak teruk ya amat! Boleh pengsan! Jebon ni pakai pergi mana eh?”

View this post on Instagram

Sooooo, my birthday is on the 9th of Sept! Hello My Dear Husband, get your ??? ready! Kbye ????#virgoqueen #mommadeeturns33 #pesananbuatsuamitercintatakutdiebuat2lupabirthdaykita #ivealistofwhatiwantreadyforyoutoo #33yearsold3yearsofmarriage3beautifulbabies #imblessed @official_mikimoto @bentleymotors @burberry @loccitane

A post shared by Lady D (@diananasir86) on

Diana Nasir juga turut sempat memesan kepada platform perniagaan baju atas talian itu supaya memeriksa pakaian sebelum dijual kepada pengguna.


5 responses to “Beli Baju Dapat Sekali Bau Ketiak Masam, Diana Nasir Serik Beli Baju Online”

  1. Fy says:

    Aku da lama boikot Zalora ni dari tahun 2012 lg..masa tu zalora bru nk up…beli dress jovian mandagie utk tunang skali esok post dpt skirt..eh come on laaa! Shopee pn ada packing list la..sgt2 la penipu zalora ni xnk refund duit dia nk bg credit so kita kena purchase dr zalora gak apa2 barang ..aku ckp nk report polis bru dorng refund duit 300 gak la

    • Jenah says:

      Deiiii mende kau ckp ni. boleh refund kat original payment method la. Ni mesti jenis gelabah tetek & malas baca

    • Anonymous says:

      Dulu memang refund store credit je. Only for past few years zalora start bagi refund boleh pilih credit or cash.

  2. Anonymous says:

    Siapa dia ni? Tak kenal…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...