Belanja Foto Tubuh Badan ‘Sado’, Netizen Tegur Aurat Ismail Izzani

Hiburan

Belanja Foto Tubuh Badan ‘Sado’, Netizen Tegur Aurat Ismail Izzani

Kebanyakan peminat mengetahui bahawa penyanyi Ismail Izzani sangat menjaga tubuh badannya. Malah lelaki itu mengakui bahawa dia sedang bekerja keras untuk memiliki badan impian.

Ismail Izzani
7 bulan lalu

Kini Makin 'Sado', Ismail Izzani Dedah Perlu Makan Seekor Ayam Setiap Hari Capai Berat Badan Impian

Advertisement

Semakin yakin dengan penampilannya kini, Ismail nampaknya tidak segan untuk berkongsi tubuh sasanya menerusi sebuah entri di laman Instagram miliknya baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ismailizzani_


Meskipun ramai yang memuji badannya yang terbentuk sasa itu, namun terdapat juga komen yang menegur penyanyi itu mengenai auratnya.

“Assalamualaikum Mail, maaf nak cakap. Sebaiknya tak usah kamu mempamerkan keaiban di dalam media sosial seperti IG ini. Kerana ia hanya menambah dosa orang yang melihatnya. Maaf sekadar menegur dan mengingatkan.”

Advertisement

Malah ada individu yang melayangkan pertanyaan buat Pencetus Ummah Syed mengenai hukum menayangkan badan menerusi ruangan komen entri tersebut.

ismail izzani

Mungkin Ismail sekadar mahu berkongsi proses dirinya bagi mendapatkan badan impian tersebut?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. feldegast

    June 17, 2021 at 8:28 am

    Bila si Zul Ariffin tayang ramai pulak yang bergegar ovari la. Netizen ni pun ramai yang acah2 ustaz uztazah tapi check history phone dok stalk jugak.

  2. Whatever

    June 16, 2021 at 7:01 pm

    Inject je pun….

    • Anonymous

      June 16, 2021 at 7:37 pm

      sado.. apa tu.. kurus mcm papan.. hee mcm2 artis nii. nk tegelak perngai artis mlaysia.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...