Written by Bella | April 17th, 2019

Selepas mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Arif Izudin pada 31 Mac lalu, pelakon Bella Dally jarang memuat naik foto mesra beliau bersama suami.

Menerusi Insta Stories, Bella memberitahu beliau tidak mahu terlalu mendedahkan kehidupan peribadinya bersama suami di media sosial. Kata Bella, beliau sudah belajar dari kesilapan lalu dan kini mahu lebih privasi.

Kami setuju dengan pendirian Bella, tidak perlu terlalu menayang kebahagiaan. Cukuplah ia sekadar menjadi momen indah mereka suami isteri. Kita doakan yang baik-baik sahaja semoga kekal sehingga ke syurga.

Sumber Berita : Forum CARI

 

15 responses to Belajar Dari Kesilapan, Bella Dally Tidak Mahu Tayang Suami

  1. Bby says:

    100‰ Setuju!! bahagia xperlu nak menunjuk2

    12

    0
  2. Papo jela says:

    Tp dgn nazim dulu pon sama je tgk x dela expose sgt. Pekahwinan dulu n sekarang sama je level of exposure dia ntah part mane yg dia belajarnye

    32

    1
    • Hahahaahs says:

      Tula bella ckp..dia x nak expose. Tapi somehow dia open jugak. Dia pon x tau nak ckp mcm mana. Maknanya sama je la x de beza pon kahkahkah

      2

      0
  3. a says:

    hahahahahahahahahhaahha lawak… tak nak tayang ke takut orang mintak hutang si suami… bayar hutang weiiii… orang lain buat bisnes gak takde hutang member2 tak bayar!!!!

    16

    0
  4. luvluv says:

    yang hutang asben , bukan bella, mungkin dia pun tak tau sebenarnya …lepas lafaz nikh , bila dah tau tak boleh buat apa dah , kena hadap je… be strong bella

    3

    2
    • Anonymous says:

      betul, dia taktahu. tapi ayat dia dulu mcm lah dah kenal lama asben sekarang, macam ex hasben dulu tu teruk sangat, macam lagi teruk dari kaki hutang si psycho ni

      3

      0
    • karim says:

      if hutang bank, bank cari orang terdekat… ni kan pula dgn member2.. of coz la cari.. takkan la bella tak cek sape laki dia dulu.. main kawen je..

      2

      1
  5. akak malu says:

    Kesilapan lalu bukan sebab tayang suami lah….
    xde pempuan lain nak caras suami yg dulu pon…

    10

    0
  6. zarina anjuling lacah says:

    betul.. tak payah tayang suami pun. suami bukan untuk tontonan umum. nanti terpikah pulak orang dengan suami kamu. baik simpan je rapi2 suami sendiri.

    2

    1
  7. Joyah Pok Pek says:

    Ex husben lama artis x yah expose sgt pon org ramai memang kenal dh public figure…laki skng ni expose apa sgt..duk buat biz nega tpi hutang pau org keliling pinggang

    7

    0
  8. AK2.O says:

    Laaaa iyeke…suami bella banyak hutang…kesian bella…Keluar dari longkang masok ke gaung pulak…Bertabah ye bella…Hidup ni tidak selalunya indah…

    4

    0
  9. mama says:

    MANA KORANG TAU LAKI DIA BNYAK HUTANG…BACA INFO KAT MAN..NK BACA JUGAK..HIHIHI

    0

    0

Leave a Comment

Optional