April 17th, 2019

Selepas mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Arif Izudin pada 31 Mac lalu, pelakon Bella Dally jarang memuat naik foto mesra beliau bersama suami.

Menerusi Insta Stories, Bella memberitahu beliau tidak mahu terlalu mendedahkan kehidupan peribadinya bersama suami di media sosial. Kata Bella, beliau sudah belajar dari kesilapan lalu dan kini mahu lebih privasi.

Kami setuju dengan pendirian Bella, tidak perlu terlalu menayang kebahagiaan. Cukuplah ia sekadar menjadi momen indah mereka suami isteri. Kita doakan yang baik-baik sahaja semoga kekal sehingga ke syurga.

Sumber Berita : Forum CARI

 


15 responses to “Belajar Dari Kesilapan, Bella Dally Tidak Mahu Tayang Suami”

 1. mama says:

  MANA KORANG TAU LAKI DIA BNYAK HUTANG…BACA INFO KAT MAN..NK BACA JUGAK..HIHIHI

 2. AK2.O says:

  Laaaa iyeke…suami bella banyak hutang…kesian bella…Keluar dari longkang masok ke gaung pulak…Bertabah ye bella…Hidup ni tidak selalunya indah…

 3. Joyah Pok Pek says:

  Ex husben lama artis x yah expose sgt pon org ramai memang kenal dh public figure…laki skng ni expose apa sgt..duk buat biz nega tpi hutang pau org keliling pinggang

 4. zarina anjuling lacah says:

  betul.. tak payah tayang suami pun. suami bukan untuk tontonan umum. nanti terpikah pulak orang dengan suami kamu. baik simpan je rapi2 suami sendiri.

Loading...