September 9th, 2013

Siapa yang tak marah apabila anak kesayangan terlibat dalam kemalangan. Memang boleh bikin panas hati. Lagi-lagi apabila kemalangan itu terjadi dengan bekas isteri yang sepatutnya turut sama menjaga keselamatan si anak. Agaknya itulah yang dirasakan oleh bekas suami Nabila Huda, Zaidy Zaizali apabila mengetahui mengenai kejadian itu semalam.
nabila hudaMenerusi akaun Twitternya semalam, Zaidy meluahkan rasa bengangnya terhadap apa yang terjadi. Malah Zaidy turut memberitahu dia tak pernah membawa anaknya ikut pergi kerja kerana takutkan risiko sebegini.

nabila huda

Zaidy juga turut mahu melihat apa yang akan dikatakan oleh Nabila Huda kelak.

nabila hudaMost Used

Hmmm. Secara jujur, Abang Nara pasti tiada siapa pun mahukan kemalangan sebegini menimpa anak mereka. Nabila Huda juga pastinya sangat sedih dan menyesal dengan apa yang terjadi. Cubalah untuk tidak menambahkan lagi kekesalan Nabila. Yang penting, semuanya selamat. Ambil ini sebagai pengajaran buat semua terutamanya apabila melibatkan anak kecil.
nabila udaP.S: Aafiya Collection menawarkan pakaian muslimah yang pelbagai. Ada JUBAH, TOPS dan TROUSERS. Design terkini yang menarik, warna-warna yang memikat, kualiti yang tinggi dan harga yang berpatutan. Apa kata layari segera www.aafiyacollection.blogspot.com untuk tempahan. Cepat-cepat sebelum stok kehabisan.


Comments are closed.

Loading...