February 20th, 2018

Sekitar awal tahun 2000, rancangan berbentuk majalah 3R yang ditayangkan di TV3 cukup popular sekali dengan topik-topik yang menarik. Pengacara mereka yang bersilih ganti juga mempunyai peminat yang ramai. Antara pengacara untuk program tersebut ialah Low Ngai Yuen, Rafidah Abdullah, Azah Yazmin Yusof, Kartini Ariffin dan Celina Khor.

Terbaru, ada berita panas mengatakan Rafidah  telah berkahwin dengan pasangan sejenis di Australia selepas beberapa tahun bercinta.

Menguatkan lagi dakwaan tersebut, pasangan Rafidah menerusi akaun Instagramnya @konigsegelfisch telah memuat naik foto dirinya dan Rafidah mempamerkan cincin di jari masing-masing dengan kapsyen menggambarkan mereka sudah berkahwin dalam sebuah majlis yang sederhana.

Walaubagaimanapun,kesahihan berita ini tidaklah kami ketahui. Sekiranya berita ini benar, kami pasti ramai yang kecewa dengan keputusan yang dibuat oleh Rafidah.

Sumber Berita : Tonton Extra


106 responses to “Bekas Pengacara 3R Kahwin Pasangan Sejenis Di Australia?”

  1. Nununini says:

    Kawan aku cakap ni semua fitnah.

  2. pokcik bawang says:

    mase dulu dulu dlm 3r lagi wa dh suspek cara dia ckp dan ngerling girl cam semcm jer bulu roma..mate hati aku berkate. hermm naluri aku betulla …aduh..tulah org yg speaking bahasa world ni mmg akan suka explore benda yg x baik selalunya.
    (harap dia bertaubat, ibupaba keluarga sila ambil peranan yg sebaiknya..jgn rase jemu utk pulihkan dia).

  3. akulah says:

    itu perempuan ke? nmpak cm lelaki pun ada
    anyway, lgbt ni melayu,cina, india, kudazan etc semua ada
    so xpelik dah. as long as they are happy, who gives a fxck about useless citizens?
    be happy girls <3

    • Anonymous says:

      dunia akhir zaman..yang tak baik di sokong, yang baik di tinggal kan dan di lupakan..semoga malaysia di rahmati dan tak akan di timpa bala..

    • Anonymous says:

      Org yg hisap dadah, makan rasuah, perompak, penyangak, perogol semua tu happy langgar undang2, hidup ikut nafsu.. Xkn nak pakai ayat yg sama as long diorang happy.. Sama laa dgn geng LGBT, happy langgar hukum Tuhan, hidup ikut nafsu.. X tau pulakk klu kau x kisah mak kau main dgn jantan lain as long mak kau happy..

    • akulah says:

      bodoh. jgn samakan benda yg sah2 blh menyakiti org lain dgn lgbt. diorg kawin,apa kaitan dgn ko? diorg rampas suami ko? kawin curi duit ko ke? nnti diorg tumpang rumah ko pastu rogol ko ke? lantak diorg la nk buat apa, badan diorg, duit diorg. the only difference between straight wedding and gay wedding is korang2 ni la. dasar penyibuk

    • Anonymous says:

      Sbb tu la kau kena pandai sikit.. Sbb ko kemain lagi klu pasal rogol, curi tu kau cakap salah.. Tapi kau x kata LGBT tu salah.. Rogol, curi tu semua salah sbb langgar law.. Dan dlm masa yg sama, langgar hukum Tuhan.. Sama jugakk dgn LGBT, gay wedding semua tu.. Melanggar hukum Tuhan.. Geng LGBT ni pandai pulakk nk double standard.. Klu kt geng yg hisap dadah kau nak bunyi pulakk padahal diorang pn pakai duit diorang, badan diorang.. Geng LGBT ni standard org hisap dadah.. Cakap org penyibuk padahal diri sendiri x jaga amanah yg Tuhan bagi.. Lawan hukum Tuhan.. Bertunjangkan nafsu.. Puii

    • akulah says:

      ni lagi sekali bodoh. anon at February 20, 2018 at 3:03 pm.. bila masa plak aku bunyi kalau org hisap dadah? bila masa ya? ngok. ko nak hisap dadah hisapla wei, ko nak mampus or gila sorang2, lantakla wei. asalkan ko x xlibatkan org lain. aku ckp psl perampas, pencuri and perogol kan. ada aku ckp psl mat drug? anyway, law should be ahead of religion. make sense ke ko nak stop satu2 hubungan tu sbb ko xsuka? ko tu siapa ya nak menyibuk urusan org2 yg xde kaitan dgn ko langsungni? kalau ko nak kongkek 15 bangla pun lantakla, jgn ambik hak org sudah..

    • Anonymous says:

      Maka “akulah”, hiduplah ko dgn kehidupan tanpa agama! Tahniah!
      Doakan ko bahagia dgn cara hidup tanpa batasan. Buatlah sesuka hati masa hidup ni. Mampos nanti jd makanan ulat je ye tak?

  4. Mat Ronggeng says:

    Oh rancangan 3R Yang di taja oleh Kotex tuala berpekekat wanita. Never watch that program in full because I just cannot stand their mediocre “acting”..
    So Rafidah ni suka sedut siput ke?
    Coach Yin pun suka sedut siput. Tapi Coach Yin punya siput kering, tak berair sebab operate kat Siam.
    Nasiblah kau lah Kunyit – … Ada duit semua boleh jadi. Boleh suruh mak bapak menipu kat Jakim pasal jantina anak lelaki yg dah jadi jutawan bengkong. Boleh kahwin kat Australia….

  5. melati says:

    Lantok lah ko….. Janji ko jgn nk Kawin kt Malaysia mcm Sajat Bangsat tu…huhuhuhu

Loading...