Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bekas Menteri Mana Pula? – Rozita Che Wan

Kesian sungguh insan bernama Rozita Che Wan ini. Tak habis-habis kena gosip. Yang terbaru, Che Ta dikatakan telah pergi bercuti ke London bersama seorang bekas menteri. Gosip ini telah ditulis oleh seorang wartawan pada hari Ahad yang lepas.

rcw baru

Advertisement

Menurut wartawan tersebut, tiket penerbangan ke London Che Ta telah disponsor sepenuhnya oleh bekas menteri itu. Malah kehadiran Ayu Raudhah sekadar untuk “cover line” sahaja. Namun Che Ta yang dihubungi Sinar Harian ternyata tidak tahu bekas menteri manakah yang dimaksudkan.

Bekas menteri mana pula ni? Dari mana pula cerita ini timbul? Saya tak faham lah dengan individu yang suka sangat kaitkan saya dengan pelbagai cerita tidak betul ni. Saya sendiri tak tahu menteri mana yang dikaitkan dengan saya kali ini. Sejujurnya, saya dah lali dengan situasi seperti ini.

Mungkin Rozita Che Wan kena berkahwin barulah segala cerita ini akan berhenti. Kalau Abang Nara jadi Che Ta, confirm dah meroyan mendengar cerita yang tak habis-habis nie. Apa pun respek kepada Che Ta kerana sentiasa cool dan rileks ajer melayan gosip-gosip murahan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 Comments

  1. peace yoh

    November 7, 2012 at 4:56 pm

    mgkin wartawan tersebut bekerja part time sebagai jurujual tiket kapal terbang

  2. layan kpop lagi best

    November 7, 2012 at 3:51 pm

    xtau nak percaya ke tak. baca forum cari pun best juga. lagi terang dan jelas kronologi nya. ni contoh: pasal zubir tu, dulu dia pernah gosip pasal hattan dan isteri baru (yg dh bercerai pun). bila hattan nafi2 last2 betul juga.
    cakap cik ta ni pun xbole pakai. sebab dulu dia pernah umum nak bersara dari dunia hiburan. last2 ada je di merata2.

  3. misterious

    November 7, 2012 at 2:28 pm

    nak elakkan fitnah,kawin cepat2 cik ta…lg senang.

  4. Anonymous

    November 7, 2012 at 1:38 pm

    kalau betul pun gossip cik ta dgn x menteri ini fitnah tapi org boleh tau ada vip yg kebal dari undang2….so kalau meletop 1 hari nanti, money can buy, so akan ada statement ‘org wat fitnah’! cik ta bkn nya pelakon gred A tapi mewah mengalahkan bini vip, nak kata cik ta dtg dr family kaya raya pun tak!

  5. Anonymous

    November 7, 2012 at 12:47 pm

    lelaki-lelaki muda yg pernah digossipkan dgn cik ta hanya untuk cover line aktiviti cik ta dgn lelaki bduit yg kebyknnya dah kahwin! dulu pernah kecoh jap cik ta nak kahwin dgn org n.9 yg kerja kat singapore…akhirnya tak jadi! sebenarnya org tu tak wujud, hanya watak yg diadakan untuk cover line aktiviti cik ta dgn vip! beb, nama pun pelakon tahu la dia macam mana nak berlakon!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama