November 6th, 2012

Kesian sungguh insan bernama Rozita Che Wan ini. Tak habis-habis kena gosip. Yang terbaru, Che Ta dikatakan telah pergi bercuti ke London bersama seorang bekas menteri. Gosip ini telah ditulis oleh seorang wartawan pada hari Ahad yang lepas.

rcw baru

Menurut wartawan tersebut, tiket penerbangan ke London Che Ta telah disponsor sepenuhnya oleh bekas menteri itu. Malah kehadiran Ayu Raudhah sekadar untuk “cover line” sahaja. Namun Che Ta yang dihubungi Sinar Harian ternyata tidak tahu bekas menteri manakah yang dimaksudkan.

Bekas menteri mana pula ni? Dari mana pula cerita ini timbul? Saya tak faham lah dengan individu yang suka sangat kaitkan saya dengan pelbagai cerita tidak betul ni. Saya sendiri tak tahu menteri mana yang dikaitkan dengan saya kali ini. Sejujurnya, saya dah lali dengan situasi seperti ini.

Mungkin Rozita Che Wan kena berkahwin barulah segala cerita ini akan berhenti. Kalau Abang Nara jadi Che Ta, confirm dah meroyan mendengar cerita yang tak habis-habis nie. Apa pun respek kepada Che Ta kerana sentiasa cool dan rileks ajer melayan gosip-gosip murahan ini.

P.S: Bata yang diperbuat daripada darah.


70 responses to “Bekas Menteri Mana Pula? – Rozita Che Wan”

  1. Tarabogeng says:

    tun daim….. pasal aku nampak betina garit ni naik keta tun time lauching habib jewel raya @ ampang point…. cas2 plak betina nih kekwat bagai time interview

  2. pinky says:

    ha ha ha nak tergelak aku.Cik ta tak tau ya menteri mana.Dah check no rujukan tiket tu memang tertera nama penumpang beserta no seatnya serta jenis makanannya.CIK TA CIK TA MEMANG propa sangat.

  3. zura says:

    xyah nk nafikan sgt la..
    berlakon xtop mne pn,,tp blnja mewah gle..
    xkn la xde tajaan kot..

Loading...