Bekas Madu Selamat Lahirkan Bayi Lelaki, Isteri Da’i Farhan Berikan Ucapan ‘Sweet’

Hiburan

Bekas Madu Selamat Lahirkan Bayi Lelaki, Isteri Da’i Farhan Berikan Ucapan ‘Sweet’

Sebelum ini, kontroversi kisah perkahwinan kedua Da’i Farhan dengan seorang janda anak lapan, Dr Erin dan juga berita perceraiannya dengan isteri pertama, Fatin Nurul  Ain yang diceraikan ketika sedang sarat mengandung memang cukup hangat diperkatakan, mengalahkan berita selebriti popular.

isteri da'i farhan ucap tahniah bekas madu

Advertisement

Tidak dinafikan pelbagai dugaan yang menimpa Fatin tetapi dia kekal tabah menghadapi segala ujian. Tanggal 5 Januari 2020, merupakan detik indah buatnya apabila selamat melahirkan seorang bayi lelaki iaitu anak keduanya bersama Farhan.

Rat-rata netizen mengucapkah tahniah kepada Fatin dan mendoakan kesejahteraan dirinya dan bayi yang baru dilahirkan.

Namun, ucapan Dr Erin buat bekas madunya yang dimuat naik di akaun Instagram mencuri tumpuan netizen. Dia mengucapkan tahiah kepada Fatin dan berharap agar kelahiran cahaya mata baru itu bakal memberikan sinar kebahagiaan baharu kepada keluarga mereka.

Malah, dia turut berharap satu hari nanti mereka dapat meraikan ulang tahun kelahiran anak kedua Farhan bersama salah seorang daripada lapan anaknya sebagai sebuah keluarga yang besar.

isteri da'i farhan ucap tahniah bekas madu

Terdahulu, Fatin dan Farhan telah bercerai pada 3 Disember lalu  denga talak satu ketika wanita itu sedang sarat hamil anak kedua mereka. Lafaz talak dilakukan melalui rakaman suara aplikasi WhatsApp.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

14 Comments

  1. Anonymous

    January 7, 2020 at 9:19 am

    Tak kisah sangat kalau diaorang ni mcm Norman Hakim & Abby Abadi sebab Norman yg jadi kepala keluarga dia & Memey. Tapi kalau dlm kes Farhan & doktor palsu ni.. kompom doktor ni jadi kepala keluarga… berangan nak jadi keluarga sakinah??? Mimpi je lau weii..

  2. nana

    January 7, 2020 at 9:19 am

    alahai…ingatkan kawen dua byk duit. sembang kencang kate mampu tp anak pun beranak kt hospital govement je. LUPA!!!! yang berduit tu bini baru, mana lah agama islam tak dipandang hina…bila ‘USTAZ’ ditanggung bini lps tu dlm ceramah pungpangpungpang suruh kawen ramai baru ada ‘class’. so tak pelik la non muslim dan melayu non muslim hina agama kita. renung2 la…duit tak boleh tiket masuk syurga, tempah perjalanan ke neraka tu pasti.

  3. Sistur

    January 7, 2020 at 8:49 am

    hari tu siap keluar statement perli nak buat kisah percintaan tak kesampaian pengkid bagai, ini semua lakonan.

  4. hak tui

    January 7, 2020 at 1:18 am

    dasar wanita perampas

  5. Anonymous

    January 6, 2020 at 3:31 pm

    Shameless punya 19 …tak ade maruah