Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bekas Kekasih Sufian Suhaimi Hadir Ke Majlis Perkahwinan Elfira Loy

Dahulunya mereka pernah dibandingkan oleh netizen sehingga timbul pelbagai spekulasi, tetapi siapa sangka bekas kekasih penyanyi Sufian Suhaimi yang dikenali sebagai Izyan hadir  di majlis resepsi pertama Elfira Loy dan Faris K Anuar pada Sabtu lalu.

Advertisement

Elfira menerusi akaun Instagramnya berkongsi foto bersama Izyan dengan ucapan terima kasih kepada gadis itu yang sudah banyak membantu beliau dan ibunya. Semoga gadis itu pula cepat dipertemukan jodoh.

Izyan adalah teman wanita Sufian sebelum lelaki itu bergelar penyanyi. Terdahulu, timbul khabar angin mengatakan Sufian meninggalkannya demi mengejar cinta Elfira.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 Comments

  1. bakal madu elpira

    January 10, 2019 at 9:31 am

    ehhh elpiraa, ko mengundang kecaman la. tak perlu kut ko up caption mcm ni, langit tidak selalu cerah ulat kening. awal2 ko dah terima kecaman. dan dah mula reda ko up kan lagi pic ni beserta caption yang sangat mengundang kecaman berapi.
    padan muka ko la. aku tunggu 3 taun dari sekarang, apa yg ko dapat. kut dapat madu.

  2. motif

    January 10, 2019 at 12:53 am

    Kalau btul pun ss tinggalkkzyan ni sbb el ape masalahnye? Still single so dia pun bebas memilih…at least izyan ni ptut brsyukur dtnggalkn sblum kawen…n x semestinye ss akan buat bnda yg same pada el…kisah hubungan yg dah lepas x sepatutnye mnjadi ukuran pada hubungan yg baru…kalo btul si iz ni baik dia x kn sibuk nk jaja cerite pasal ss yg dh jadi ex dia mlainkn dia brdendam…masing2 ade kisah silam…kisah silam same ade baik atau buruk x boleh gambarkn masa depan…yg pnting prlu ade prcaye, ikhlas dan redha…el pun sudah2 la post n provoke mcm tu…awak tu dh ade suami…jage je la elok2 cinta sejati tu….org di sana pun senyap je n dh move on…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama