January 23rd, 2013

Nampaknya perkahwinan selebriti di tahun 2013 bakal dimulakan dengan pasangan Beego dan Linda Hashim terlebih dahulu (maaf, Liyana Jasmay kahwin bulan 2 ini dulu. Terlupa plak). Mereka berdua telah sepakat memilih tarikh 8 Jun 2013 untuk diijabkabulkan sebagai suami isteri. Untuk makluman, Beego dan Linda Hashim telah bertunang pada Oktober tahun lalu.

beego dan linda hashim

Beego sebelum ini pernah mendirikan rumahtangga yang hanya mampu bertahan selama 4 bulan sahaja bersama Intan Shahira Mohd. Shahru. Ini adalah perkahwinan kali keduanya. Beego kini berusia 33 tahun sementara Linda Hashim pula 29 tahun. Memang sesuai sangat dah umur tersebut untuk mendirikan masjid.

beego dan linda hashim

Ada lebih kurang 4 bulan lagi sebelum hari istimewa Beego dan Linda Hashim. Semoga segala persiapan akan berjalan dengan lancar. Semoga perkahwinan yang bakal dibina kali ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Info asal Kosmo.

beego dan linda hashim

P.S: Penghantaran percuma untuk pembelian jubah pattern daripada Gudang.My. Jangan lepaskan peluang ini. Harga murah, kualiti tinggi dan customer service yang sangat efficient. Layari www.gudang.my atau LIKE Facebook Gudang.My untul info lanjut.


Comments are closed.

Loading...