Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Beberapa Hari Menjelang Hari Pernikahan, Fasha Sandha Sedih Tinggalkan Status Janda

Beberapa hari sahaja lagi pelakon Fasha Sandha akan diijabkabulkan dengan pilihan hatinya, Aidil Aziz selepas mengikat tali pertunangan pada 18 November tahun lalu.

Advertisement

Agak lama juga hidup bersendirian sebagai ibu tunggal, Fasha menerusi akaun Instagramnya meluahkan perasaan sedih dan sebak kerana bakal meninggalkan status janda.

Membaca luahan hati Fasha itu, peminatnya menerusi ruangan komen memberikan kata-kata semangat buatnya, mendoakan rumah tangga yang dibina berkekalan sehingga ke syurga. Menurut mereka,  Fasha sepatutnya gembira bertemu jodoh dengan lelaki yang cukup mencintai dan boleh menerima dirinya seadanya.

Fasha dan Aidil akan bernikah pada penghujung Mac ini. Majlis resepsi pihak lelaki bakal diadakan 6 April depan di Rembau, Negeri Sembilan. Pasangan ini menjemput 5000 orang tetamu termasuk kaum keluarga, rakan-rakan serta wakil media untuk memeriahkan lagi majlis tersebut.

Kredit Foto & Video : Instagram Azura Couture

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Anonymous

    March 22, 2019 at 11:43 am

    attention seeker..

  2. Anonymous

    March 22, 2019 at 8:44 am

    tak pe, belu khawin lagi kan, kut title tu berulang balik, jangn sedih dulu.
    sengal tak bertempat fasha ni. janda 2,3, 4 kali pun hokeyyy kan.

  3. soya bean

    March 22, 2019 at 2:42 am

    kalau sedih nk tgalkan status menjanda, pas kawin cerai la balik dgn aidil tu…apa susah pasha oiii….pastu tak payah kawin…kekalkan status janda spai bangka…

  4. Anonymous

    March 22, 2019 at 12:56 am

    husnuzon.. sedih nak tinggalkan title janda tu mungkin sebab ase terharu akan bergelar isteri skali lagi.. cara luahan nya tu depends kepada siapa yg membaca even aku yg baca mula2 pun dah kenapa pulak sedih? bukan sepatutnya happy sebab bergelar isteri lagi skali? tak senang nk pgg title janda.. even kawan baik ko sendiri leh pandang serong kt ko bila ko borak dengan laki dia.. oh kenangan! in anyway, congrats fasha.. may ur marriage will always be under His blessings..

  5. AK2.O

    March 21, 2019 at 7:41 pm

    Dia punya gaya bawa tittle JANDA tu..macam dalam dunia ni dia sorang je yang menJANDA..Dia lah JANDA cekal..berdikari..beribawa..segala hauk bagai…Idok la selama ND jadi JANDA…

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 10:31 pm

      Dia nak rebrand JANDA. Silap gaya macam menggalakkan org menjanda. Org sekrg bukan boleh, tambah yg kawin awal n nak glamer, mau minta cerai sebab nak status JANDA. Dunia berubah, dulu jadi JANDA…. malu. Sekrg, bangga.

    • pasah sando

      March 22, 2019 at 6:15 am

      tahu takpe! ND tu lagi kuat la jadi janda masa mengandung lagi. xyah sembang mcm kau sorang je janda cekal puiii. tu pon jejai bg duit bg rumah kalau tak nan hado je lah. mengada je lebih pompuan. kawin pun sbb nak publisiti je kut nak tiru fattzura. ke nak merasa jadi janda kali ke-2? tgok mcm xyakin je tu wakakaka

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top