Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

BCL Tayang Foto Seksi Di IG, Netizen Kasihankan Arwah Ashraf Sinclair

Baru-baru ini, selebriti terkenal Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari ada memuatnaik satu gambar di Instagram yang menampakkan dirinya hanya ber’bikini’ sambil menaiki sebuah bot.

 

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bunga Citra Lestari (@bclsinclair)

Menerusi gambar tersebut, BCL meletakkan kapsyen yang dia ingin menjadi seperti lautan yang dicirikan sebagai cantik, misteri dan bebas.

Gambar tersebut walaubagaimanapun telah membuatkan netizen kurang disenang dan kasihankan arwah suaminya iaitu Ashraf Sinclair.

Sumber : Megat Muhd Azri  

Untuk pengetahuan, Ashraf Sinclair telah meninggal dunia pada 18 Februari tahun lepas di Jakarta, Indonesia akibat serangan jantung. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    June 3, 2021 at 5:03 pm

    Haishhh so many ostat & ostajah maggie mee

  2. Anonymous

    June 3, 2021 at 2:38 pm

    “Apakah dayus itu wahai Rasulullah?” Jawab Nabi: “Iaitu seseorang (lelaki) yang membiarkan kejahatan (zina, membuka aurat, bergaul bebas) dilakukan oleh ahlinya (isteri dan keluarganya).” (Riwayat Al-Tabrani dan Al-Baihaqi).

    • Anonymous

      June 3, 2021 at 5:00 pm

      Dah tak de dayusnye tak yah la nak buka aib yg dah mati,munkin dia dlm membimbing isterinya lalu meninggal siapa tahu kan siapa lak kita nk buat andaian

  3. Anonymous

    June 3, 2021 at 1:22 pm

    Jah lop …or … BCL…
    Aku pilih BCL ..

  4. Anonymous

    June 3, 2021 at 10:57 am

    Anyway laki pun dah arwah life must go on,b4 this also she wore bikini laki never said anything why u people so kepoci.her lifestyle is always there its on her to handle it u people just freaked

    • brunes

      June 3, 2021 at 11:22 am

      true.. lainlah kalau hajah lopak yang pakai bikini then u can say such thing maybe u can relate her life to your life and way of thinking with her. BCL may have a different lifestyle than us rakyat marhaen but she is a nice person

  5. hamba Allah yang tak sempurna

    June 3, 2021 at 8:36 am

    ko nda ksian kn laki mu? ko kn heret ia dneraka? ya rabiii.. taubat lah bunga!!!! klu aku mcm ko, wlupun famous pbaik, aku kn jga maruah ku!!! lakimu yg seksa dikubur!!!!!! skurang2nya klu ko nda pndai smbyg, ttup auratmu.. cuba bljr ugama!! jgn jahil!!!!!

    • brunes

      June 3, 2021 at 12:09 pm

      Dari Abi Huhairah RA, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda: Apabila seseorang anak Adam itu meninggal dunia,maka terputuslah amalannya kecuali tiga perkara: sedekah jariah, ilmu yang dimanfaatkan dengannya dan anak soleh yang mendoakan untuknya”.

      Muslim, Sahih Muslim bi sharh al-Imam Muhyiddin al-Nawawi, Kitab wasiyyah, jld. 11, hlm.87.

      sekurang2nya ko acah2 good tu belajar mendalami agama lagi ya, jangan banyak meroyan kat bodgos di sini bukan tempat mu hahahahahah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top