(TAHNIAH)Anak Kedua Aqasha, Bayi Perempuan, Selamat Dilahirkan

Hiburan

(TAHNIAH)Anak Kedua Aqasha, Bayi Perempuan,  Selamat Dilahirkan

Jutaan tahniah kepada Aqasha yang telah dikurniakan anak perempuan hari ini. Bayi perempuan ini adalah anak kedua hasil perkongsian hidup Aqasha dan isterinya, Noor Baizura. Sebelum ini mereka berdua telah pun mendapat seorang anak lelaki yang kini berusia kira-kira setahun.

aqasha

Advertisement

Semoga dengan kehadiran puteri di dalam keluarga Aqasha akan menceriakan lagi mereka. Aqasha telah pun berkongsi gambar anaknya di Twitter Aqasha. Memang cute dan putih sangat.

aqasha

Tahniah sekali lagi kepada Aqasha atas kehadiran cahaya mata ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

53 Comments

  1. la la la

    October 13, 2012 at 4:17 pm

    makin lobos la lubang bina aqasha ni… mesti dah tak sedap main…

    • mak c kina

      October 13, 2012 at 4:56 pm

      nape la de spesis org mcm ni…aku bukak kitab kang,ko kte aku ustazah…

    • noname

      October 14, 2012 at 9:25 am

      bini aqasha bersalin caesar..takpayah sibuk hal org lain smp kesitu.. mmg ko ni betul2 suka selak kain org tgk habis semua cerita yg ada..haru dunia ni kalau ada bnyk org mcm ko..

  2. entah la

    October 13, 2012 at 11:40 am

    tahniah n memang comel anak dia…org kata anak pempuan akan comel kalo ikut muka ayah n anak laki ikut muka emak…selain comel hub akan sejuk…

  3. sea

    October 13, 2012 at 10:04 am

    JURAAAAA. Tahniah :)

  4. mengkome

    October 13, 2012 at 9:08 am

    Congrats aqasha..comei beno baby nye..geram teman nengok putih melepak..

  5. Kepologi

    October 13, 2012 at 8:54 am

    hei comeinya anak pompuan aqasha ni…muka cam aqasha..apa pn tahniah ye aqasha..

Loading...