October 12th, 2012

Jutaan tahniah kepada Aqasha yang telah dikurniakan anak perempuan hari ini. Bayi perempuan ini adalah anak kedua hasil perkongsian hidup Aqasha dan isterinya, Noor Baizura. Sebelum ini mereka berdua telah pun mendapat seorang anak lelaki yang kini berusia kira-kira setahun.

aqasha

Semoga dengan kehadiran puteri di dalam keluarga Aqasha akan menceriakan lagi mereka. Aqasha telah pun berkongsi gambar anaknya di Twitter Aqasha. Memang cute dan putih sangat.

aqasha

Tahniah sekali lagi kepada Aqasha atas kehadiran cahaya mata ini.


53 responses to “(TAHNIAH)Anak Kedua Aqasha, Bayi Perempuan, Selamat Dilahirkan”

  1. riz says:

    ye ke aqasha dpt anak kedua ni?naper dlm twitter dia nafikan.

  2. nur cahaya says:

    cantiknye baby aqasha..mcm muke dye je…hehe

  3. mis_sindarella says:

    tahniah untuk aqasha dan isteri… suka sangat tgk married life aqasha.. bahagia dan aqasha such a good and caring dad & husband…
    bini aqasha nak bersalin anak sorang setahun pun takpe kalau dapat ayah yang caring dan pandai jaga anak macam aqasha ni,ok.. Bukan spesis aidil zafuan, buat anak, pastu buang kat bini suruh jaga sorang2!!!

    tahniah aqasha. semoga bahagia selalu dengan keluarga anda. :)

    P/S; bila plak nak tgk tok ketua, Zed Zaidi nak timang baby… mungkin kalau dah jadi bapak, beliau dah tak meroyan lagi. hahahah

  4. aku yang marah dengan komen HAH says:

    orang-orang yang komen ntah ape2 tanya baby kuar ikot mane, lubang lolos tak sedapmain ke ape lepas bersalin…tu semua orang-orang yang tak HORMAT IBU DIA YANG LAHIRKAN DIA…..ataupun,..orang-orang yang tak sedar diaorang tu sama macam orang lain jugak yang diciptakan Allah dari air mani dan besar 9 bulan dalam rahim seorang wanita (IBU MASING-MASING) dan dilahirkan dengan penuh susah payah,bertarung nyawa hidup dan mati..ikot laluan yang sama macam manusia lain jugak…sama ada kot bawah atau perut ibu masing-masing dibelah, semata-mata nak keluarkan kau yang otak beso kuman ni….!!!!!Boleh tak kalo hal2 suci gini kauorang tak cemarkan dengan pemikiran otak korang yang jijik tu….aku rase korang-korang yang komen ni JANTAN2 sial semuanya..sebab duk pikir benda bodoh 24 jam..korang ingat ape yang korang komen tu menghiburkan sgt ker???annoying tau tak!!!!orang yang mengandung dan bersalin je tau camne rasa nye mengandung dan bersalin tu….kalo ko nak main2 hal2 gini,..gi cari geng2 kepala masuk air macam korang tu..dan bincang la sama korang..jgn nak menyibuk masuk buat2 tak reti bahase/buat2 bodoh/buat2 selenge kat sini atau kat mane2 perbincangan orang yang lebih berilmiah…!!!

    ape2pun,.TAHNIAH Aqasya dan isteri untuk kelahiran anak yang baru….

  5. la la la says:

    fap fap fap

Loading...