Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Bayar 10 Ringgit, Dapat Tengok Aset Haliza Misbun, Anda Sanggup?

haliza misbun

Menarik jugak tawaran daripada Haliza Misbun nie. Bayar RM10, masuk wayang, tengok cerita dia berlakon dan dapat pakej tengok lurah dendam dia dari view yang paling baik punya. Dari tajuk filemnya “Andartu Terlampau,,, 21 Hari Mencari Cinta” pun kami dah boleh agak betapa dalamnya lurah Haliza Misbun akan ditayangkan. Menunjukkan kemantapan aset 2 bijik itu adalah teknik desperate untuk andartu-andartue sekarang mencari pakwe.

Advertisement

“Apa salahnya saya berikan sesuatu yang tidak biasa dilihat ketika saya berlakon drama. Kalau sama sahaja penampilan saya di dalam filem, macam tidak berbaloi pula harga tiket yang dibayar oleh penonton.

Yeah kami sokong Haliza Misbun. Memang pemikiran dia menitik beratkan kepuasan penonton. Tapi dapatkan penonton dipuaskan dengan aset dia yang agak sudah sezen dan tua? Itu kalau nak tau kena la pergi tengok cerita Andartu Terlampau… 21 Hari Mencari Cinta nie. Tapi kami tak rekemen pergi tengok kalau nak layan filem, kalau nak gi layan lurah dendam Haliza Misbun kami galakkan.

Sekian, satu lagi statement bodoh daripada seorang pelakon Malaysia di bulan puasa ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top