Written by Bella | November 7th, 2019

Kemesraan dan ‘chemistry’ hero dan heroin dalam drama memang penting, barulah drama yang dilakonkan akan nampak lebih ‘real’. Mungkin itu juga yang cuba ditonjolkan oleh pelakon Zul Ariffin dan Intan Najuwa.

zul ariffin intan najuwa

Nama mereka kembali hangat diperkatakan selepas beberapa foto terlebih mesra mereka mula tersebar di media sosial.

Menerusi foto tersebut, Zul mendakap erat  heroinnya itu dengan penuh intim. Sekali pandang, betul-betul seperti pasangan bercinta yang “lemas” dalam asmara.

foto panas zul ariffin intan najuwazul ariffin intan najuwa

Aksi panas itu menimbulkan rasa kurang senang netizen. Ia dianggap keterlaluan dan tidak manis terutama sekali kerana Intan sudah pun bergelar tunangan orang.

Terdahulu, Intan pernah ditegur netizen agar menjaga hati tunangnya dan tidak bergambar mesra dengan lelaki lain. Namun, aktres itu sedikit pun tidak terkesan dengan kecaman netizen, Intan berkata dia masih tahu menjaga batasnya ketika berlakon. Tidak perlu melaga-lagakan hubungan dia dan tunangnya.

intan najuwa zul ariffinSiapa tahu, mungkin sahaja ini salah satu babak dalam drama mereka yang sedang ditayangkan di kaca televisyen. Biasalah, nak ambil ‘feel’.

Sumber Berita : Forum CARI

Kredit Foto : Instagram Funta.my

48 responses to Basah Lencun, Foto Babak Panas Zul Ariffin Dan Intan Najuwa Tersebar

  1. Mak Limah says:

    Orang islam kan? Baik pegang bara api. Dunia dah akhir zmn. Kat saudi pun dah ada pertunjukan berhala. Dajjal pun dh nk muncul. Masih leka dgn perkara begini ya?
    Semoga kita terselamat dari neraka jahannam

  2. Kobes Bunga says:

    kata produser, aksi tu xde dlm skrip

  3. Anonymous says:

    Aku pun rs dorg ni x sesuai. mcm bapak anak.

  4. Anonymous says:

    kesian tunang dapat sisa..

  5. NANA says:

    kalau pun ni gmbr lama, masa awal2 dlu blakon dgn zul, tp aku tak rasa tunang dia tak panas ati. fuhhhhhhhhhhh gmbr berahi tau tak. dlm air plk tu. aku cuma nk ckp la,kalau tunang intan tak jeles atau marah, mksdnya dia pun sma je ngn pmpn lain kat lua. Tapiiiiiiiiiiiii kalau tunang dia marah. ok i saluteeee. patut dh boleh ajar dah intan ni batas2 dgn laki lain, blakon tak smstinya berpegang2.

  6. NM says:

    adoi. serba tak kena gambar ni. zul dengan kontroversi nya and bukan kata nak kawen tahun 2020 ke? intan baru bertunang and tunang pun katanya dlm usaha nak bimbing dia. so gambar ni kenapa. kot ye pun berlakon. come on, berapa banyak filem/drama dah buktikan tak bersentuhan apatah lg berpelukan pun mampu tarik peminat. cheap.

  7. innn says:

    zul blakon dgn mna2 pmpn msti jd kontroversi. dh mcm playboy aku tgk, dlu ngn abby abadi, ayda jebat..zahirah mcwilson, skrg intan plk. Ada je gossip tak elok.

  8. ApaApaJeLah Labu says:

    Kalau ye pun tunang & family ko x kisah, cuba ko pk apa pandangan family tunang ko bila tgk gambo camgini? Sebagai seorang perempuan yang dah bertunang jaga lah sikit adab pergaulan dik..jgn nmpk cheap sgt..Kesian tgk ko ni dik, nk kata lawa and talented sgt xde pun…cita2 sampah je belambak…

  9. Anonymous says:

    Jom berselawat…

  10. ontah la nak says:

    ala pe nk heran. kn blakon. kne la phm. itu lah alasan seorg pelakon. mcm ni la. duit ko crik tunang. xksh muke dia cm bapak ng anak ke. time ingin dipelok disentuh oleh lelaki ko crik plk yg ensem. sedap mata memandang time dipelok. gitu ke??

  11. Anonymous says:

    Kudut cekeding gatal…..confirmla berahi dlm air tingtong…..kalau akau bakal mak tua mmg la nampak sgt kau cuma nak harta hati kau tak jaga dasar pisau cukur!!!

  12. acik says:

    habis tu pi bukak beautifulnara lagi buat apa?

  13. Anonymous says:

    innn…. dgn lopak lagi hot huntung jul ripin dpt rase saiz tetek lopak

  14. Anonymous says:

    kecik no tapi gatal

  15. Mak Limah says:

    Pesan memesan sistur. Sini bersarangnya bawang kecil dan besar

  16. Mak embun says:

    Pd saya yg paling tua diantara kedua pelakon tu lah yg first x de iman…cuba kau situa bangka zulk oi belagak ustaz sikit…ape x bljr agama ke sekolah sra ,sma dulu?ape tuhan ni x melihat ape kau buat zull nyanyuk?aku ras ax de betina dh yg tehingin ngan kau tu.harapkan suara je macm katak puru ..betina x de iman memang goyang.

  17. Mak embun says:

    Macam bljr kitab jimak la plak dh kita yg menonton ni…..ha ha

  18. Mak embun says:

    Ya Allah berilah hidayah kpd ummqt ini,kpd bangsa melayu ini…susunguhnya mrk x mengetahui

Leave a Reply to acik Cancel reply