September 6th, 2019

Anak perempuan kepada pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Alisa Aisyah yang baru berusia tiga bulan telah memiliki lebih 500,000 pengikut di laman Instagram. Hebat betul.

hairul azreen hanis zalikha

Ramai yang ‘cair’ melihat wajah Alisa dengan bulu mata yang lentik persis seperti anak patung. Memang geram dibuatnya.

alisya aisyah

Rata-rata netizen memuji kecomelan bayi tersebut dan mengakui populariti Alisa sudah mengalahkan artis.

instagram alisa aisyahinstagram alisa aisyah 500,000 pengikutAduhai, memang tak boleh tahan tengok betapa comelnya Alisa. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Sumber Berita : Media Hiburan


13 responses to “Baru Usia 3 Bulan, Alisa Aisyah Miliki 500,000 Pengikut Di IG”

  1. meetomato says:

    malaysian artis ni kan……semua la nak buat keuntungan dari media sosial, i believe nanti bharap drypers ke ape ambik baby ni jd model or duta…

    kdg2 aku tpikir malaysian artis ni never thought of safety ke in social media.

    dear parents, pls beware of pedophiles…pedophile awareness ni sgtlah cetek di msia, most malaysians do not take this issue seriously. tak paham langsung why malaysians anggap issue pedophiles ni remeh temeh or small matter jer…

    pls be a responsible parent & always protect your children…please please please!

  2. cik iti says:

    ctdk tunjuk aafiyah dikatanya obses dgn anak..

    abes si hanis ni tak habis2 tunjuk video anak bawakkan botol pump la, anak ketuk pintu dulu sblm masuk la, anak buat muka masam pstu snyum bila kene peluk la anak mintak baca buku planet la sume tayang kat ig mcam anak dia bagus tu tak obses keeeeer?

  3. Zeenat khan says:

    Adoiii lahh bangga sangat duk tayang anak.. macam lapar like pon ado..

    • Ayoi says:

      bukan lapar like..lapar nk anak jd duta…sng hdp x pyh susah2 keje…gne anak je…lps ni ade laa tu ntah ape2 brand offer anak dia jd juta…lps tu tayang g holiday mewah…tu je laa modal eh…beranak dok seminggu kat hospital ala2 hotel 5 star pun gigih nk show off…mentaliti org melayu baru nk up jd kaya…

  4. Anonymous says:

    Ini lah retis weh. Jenis mak pak perasan lifestyle ala hollywood gitu.

  5. Anyn says:

    Tak minat. Mula dari paknye smpai anak2 nye sebab xtau nak tengok apa kat ig anaknye. Bukannya genius mcm adiputera pun.

Loading...