Written by Bella | September 6th, 2019

Anak perempuan kepada pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Alisa Aisyah yang baru berusia tiga bulan telah memiliki lebih 500,000 pengikut di laman Instagram. Hebat betul.

hairul azreen hanis zalikha

Ramai yang ‘cair’ melihat wajah Alisa dengan bulu mata yang lentik persis seperti anak patung. Memang geram dibuatnya.

alisya aisyah

Rata-rata netizen memuji kecomelan bayi tersebut dan mengakui populariti Alisa sudah mengalahkan artis.

instagram alisa aisyahinstagram alisa aisyah 500,000 pengikutAduhai, memang tak boleh tahan tengok betapa comelnya Alisa. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Sumber Berita : Media Hiburan

13 responses to Baru Usia 3 Bulan, Alisa Aisyah Miliki 500,000 Pengikut Di IG

  1. unknown says:

    ok la tu.. mak pak sendu bg anak2 take over la plak kn

  2. Anonymous says:

    jangan terlalu dipamerkan nanti lanun kenal….. penat paskal cari di laut sebab diambil lanun macam bapanya jumpa lanun itu hari nanti mereka menuntut bela

  3. Anonymous says:

    ctdk dpt tau ni siap laaaa…. mau dia duk post muka afiyah non stop.. teruja dpt anak katenyer

  4. Brunes says:

    aku ok dengan anak dan isteri dia, tapi laki dia ni poyo lah heheheh k bye

  5. Anonymous says:

    ntah la xminta laki bini ni. acah2 pparents paling bagus.paling caring. ank ko pngikut ad bilion skli pn esk dia ssh ade ke folower nk tolong bg mkn

  6. Anyn says:

    Tak minat. Mula dari paknye smpai anak2 nye sebab xtau nak tengok apa kat ig anaknye. Bukannya genius mcm adiputera pun.

  7. Anonymous says:

    Ini lah retis weh. Jenis mak pak perasan lifestyle ala hollywood gitu.

  8. Zeenat khan says:

    Adoiii lahh bangga sangat duk tayang anak.. macam lapar like pon ado..

    • Ayoi says:

      bukan lapar like..lapar nk anak jd duta…sng hdp x pyh susah2 keje…gne anak je…lps ni ade laa tu ntah ape2 brand offer anak dia jd juta…lps tu tayang g holiday mewah…tu je laa modal eh…beranak dok seminggu kat hospital ala2 hotel 5 star pun gigih nk show off…mentaliti org melayu baru nk up jd kaya…

  9. cik iti says:

    ctdk tunjuk aafiyah dikatanya obses dgn anak..

    abes si hanis ni tak habis2 tunjuk video anak bawakkan botol pump la, anak ketuk pintu dulu sblm masuk la, anak buat muka masam pstu snyum bila kene peluk la anak mintak baca buku planet la sume tayang kat ig mcam anak dia bagus tu tak obses keeeeer?

  10. meetomato says:

    malaysian artis ni kan……semua la nak buat keuntungan dari media sosial, i believe nanti bharap drypers ke ape ambik baby ni jd model or duta…

    kdg2 aku tpikir malaysian artis ni never thought of safety ke in social media.

    dear parents, pls beware of pedophiles…pedophile awareness ni sgtlah cetek di msia, most malaysians do not take this issue seriously. tak paham langsung why malaysians anggap issue pedophiles ni remeh temeh or small matter jer…

    pls be a responsible parent & always protect your children…please please please!

  11. Anonymous says:

    CONGRATS HANIS AND PARTNER. WITH THE EMERGENCE OF PAEDOPHILE ON SOCIAL MEDIA AND YOU JUST LOVEDDD TAYANG ANAK2 YOU ON SOCIAL MEDIA, JUST MAKES YOU GUYS ONE PAIR OF LOSER! AND YALL MAKIN YALL KIDS WORKING AKA CHILD LABOR WTF HANIS. AKU XPAHAM LAH. RETIS2 Z-CLASS NI BUAT INSTA UNTUK ANAK AKU TGK RETIS HOLLYWOOD Z-LIST KE XPERNAH BATAK NAK BUAT IG ANAK. WTF? NI BUKAN KES JEALOUS BUT IT SEEMS LIKE THESE FOOLS ARE AS IGNORANT AS OTHER UNINTELLIGENT PARENTS. HUH. NAK BUAT CAMNE RETIS KAN. SELAGI BOLEH GUNA ANAK TU UNTUK BUAT DUIT…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini