Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baru Seminggu Bersalin Dah Pakai Seluar Jeans, Scha Alyahya Dikritik Netizen, Ini Jawapan Beliau

Baru sahaja menimang cahaya mata kedua seminggu yang lalu, pelakon Scha Alyahya nampaknya telah mencuri perhatian netizen apabila tampil anggun ketika keduanya keluar rumah buat kali pertama bertujuan untuk melakukan pemeriksaan di hospital.

Scha AlyahyaSumber : Instagram Scha Alyahya  

Isteri kepada personaliti TV Awal Ashaari itu dilihat telah memuat naik sekeping foto bersama anaknya yang diberi gelaran ‘baby L’ ketika dalam perjalanan menuju ke hospital berdekatan menerusi ruangan Instagram miliknya untuk tatapan peminat.

Advertisement

Namun yang lebih menjadi fokus utama netizen adalah apabila Scha tampil memakai seluar Jeans ketika masih dalam pantang.

Dia yang sebelum ini melahirkan baby L secara pembedahan C- Section dilihat amat selesa menggayakan seluar tersebut.

View this post on Instagram

A post shared by Scha Alyahya™ (@schaalyahya)

Meninjau ruangan komen, ramai peminat bertanyakan sama ada Scha benar-benar selesa ataupun tidak malah ada yang memberi komen agak nyeri dan seriau jika seluar tersebut bergeser dengan bekas jahitan pembedahan di perut pelakon itu.

Enggan mendiamkan diri, Scha kemudian tampil menjelaskan bahawa seluar yang dipakainya itu bukanlah seluar jeans biasa namun khas untuk ibu lepas bersalin yang dikenali sebagai ‘maternity pants’.

Komen SchaSumber : Instagram Scha Alyahya  

Terdahulu, Scha telah selamat melahirkan anak keduanya pada tanggal 12 Februari yang lalu di sebuah pusat perubatan swasta di Ibu Kota.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Mama czer 2kali

    February 24, 2021 at 1:09 am

    Saya 2kali czer waktu blik rumah pakai seluar legging lagi apa mau hairan. Jahitan czer dbwh bukan bgesel pun netizen nie mcm semua pun depa tau. Asal lepas bsalin mesti pakai kain pelikat duuuuu

  2. Menyampah dgn org bongok

    February 23, 2021 at 8:53 am

    jgn cetek sgt akal la… aku pon czer gak, pg klinik mmg pki maternity jeans mcm Scha sbb lg selesa. Maternity jeans lbh menampung perut yg dah menggelebeh tu dr skirt or kain. ikut suke la org nk pki ape. korg nurse dtg rumah leh la pki kain je. otak tu jgn singkat sgt…biar je org nk pki ikut keselesaan msg2… bukan bwk perut n poen kau pon!!

  3. lobenak

    February 23, 2021 at 1:05 am

    tp pelik time x beranak sibuk pakai long dress zara, pepet tekoyak sibuk pakai jeans, xkisah la maternity jeans ke apa, scha takut pakai dress x nmpk cutting kot, takut org kata gemuk gitewww

    • Anonymous

      February 23, 2021 at 11:56 am

      Bodoh betul komen ni

    • Anonymous

      February 24, 2021 at 9:29 am

      celah mana pepet koyak? x reti baca ke dia czer? adoi la komen bodoh cmni simpan la sorg2..jgn tunjuk sangat..lagi 1 suka hati dia la nk pakai apa, dia pregnant pon badan dia x de gemuk mana pon..pelik2 la komen ko ni, dengki sangat bunyinya

  4. kakakjemah

    February 22, 2021 at 12:21 pm

    tanya dengan org kaya2. tau la depa nak beli anything yg suits dengan situation. ampa yg duit yillek tu mereput la pakai jeans yang samaa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama