March 26th, 2019

Keputusan Awi Rafael untuk putus tunang dan membatalkan perkahwinannya bersama Atikah Suhaime mengejutkan ramai. Pelbagai spekulasi timbul mengenai punca mereka berpisah termasuklah berkaitan kontroversi Atikah dahulu.

Bagaimanapun, isu itu sudah pun berakhir dan mereka sudah pun membawa haluan hidup masing-masing.

Atikah juga sedang menjalani penggambaran drama di Thailand dan pada masa yang sama mengambil peluang untuk menikmati tempat menarik dan keindah di negara tersebut.

Memuat naik foto beliau berenang di pantai, foto tersebut menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Nampaknya Atikah sudah kembali dengan penampilan seksi dan ‘daring’.

Kata netizen, adakah beliau sudah memulakan ‘misi’ untuk mencari pengganti? Ada juga yang menasihati pelakon itu untuk tidak mengenakan pakaian menjolok mata dan boleh mengundang fitnah.

Relaks netizen, berilah peluang untuk Atikah menenangkan fikiran. Bukan mudah  untuk melupakan episod hitam tidak jadi berkahwin.


17 responses to “Baru Putus Tunang, Atikah Suhaimie Kembali Seksi Tayang Foto ‘Daring’ Di Instagram”

  1. komarad says:

    wow sapa nie??

  2. Anonymous says:

    Dia ni memang daring sejak dulu la. Memang dah style dia mcm tu.

  3. Anonymous says:

    PATUTLAHHHHHH

  4. nana says:

    jujur cakap, lelaki baik untuk perempuan yg baik. pada aku, awie tu pun bkn nye baik pun dlu. siap tato satu lengan, minum arak , enjoy clubbing, yg tak sure lg teruna tu. tp pd aku, awie tu berubah, buang semua tinggalkan kehidupan lama. so pada aku tak mustahil atikah ni pun boleh jumpa lelaki yg baik cuma dia kena berubah. tgk puteri sara, dlu masa couple dgn ammar boleh je ddk serumah, siap love bite penuh kt dada dgn leher, siap mandi swimming pool sesama pakai bikini. tp bila dia dh start pakai tudung, g klas agama alhamdullilah maintain je dgn shamsul. pjg lak aku bebel tp kalau kau jahil sekarang tak semestinye kau jahil sampai sudah.

    • SusterNgesot says:

      Walau kamu membebel kayak kakek2….ada bener nye sis…..Ya ampun itu iya betul itu Puteri Sarah dulu kayak gini yaa…..cuma sudah berubah bagus sekali mbah…..Syamsul itu seorang lelaki yg baik banget…..iyah semua itu boleh berubah kuasa gusti Allah pasti…..

    • Anonymous says:

      Exactly, atikah ni mcm putri sarah yg dlu sbb bile aku tgk die je remind me of putri sarah liyana. Tp rezeki die dpt lelaki yg btul2 nak guide die bukan stakat ajak2 ayam. Alhamdulillah dgn bimbingan yg btul kehidupan diorg jauh lebih baik.

  5. aih says:

    that body and belakang dia cukup untuk buat stock kat tandas…. sengaja cari masalah… u have a nice body…

Loading...