Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baru Putus Tunang, Atikah Suhaimie Kembali Seksi Tayang Foto ‘Daring’ Di Instagram

Keputusan Awi Rafael untuk putus tunang dan membatalkan perkahwinannya bersama Atikah Suhaime mengejutkan ramai. Pelbagai spekulasi timbul mengenai punca mereka berpisah termasuklah berkaitan kontroversi Atikah dahulu.

Advertisement

Bagaimanapun, isu itu sudah pun berakhir dan mereka sudah pun membawa haluan hidup masing-masing.

Atikah juga sedang menjalani penggambaran drama di Thailand dan pada masa yang sama mengambil peluang untuk menikmati tempat menarik dan keindah di negara tersebut.

Memuat naik foto beliau berenang di pantai, foto tersebut menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Nampaknya Atikah sudah kembali dengan penampilan seksi dan ‘daring’.

Kata netizen, adakah beliau sudah memulakan ‘misi’ untuk mencari pengganti? Ada juga yang menasihati pelakon itu untuk tidak mengenakan pakaian menjolok mata dan boleh mengundang fitnah.

Relaks netizen, berilah peluang untuk Atikah menenangkan fikiran. Bukan mudah  untuk melupakan episod hitam tidak jadi berkahwin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 Comments

  1. komarad

    March 27, 2019 at 11:05 am

    wow sapa nie??

  2. Anonymous

    March 27, 2019 at 9:45 am

    Dia ni memang daring sejak dulu la. Memang dah style dia mcm tu.

  3. Anonymous

    March 27, 2019 at 7:43 am

    PATUTLAHHHHHH

  4. nana

    March 26, 2019 at 5:56 pm

    jujur cakap, lelaki baik untuk perempuan yg baik. pada aku, awie tu pun bkn nye baik pun dlu. siap tato satu lengan, minum arak , enjoy clubbing, yg tak sure lg teruna tu. tp pd aku, awie tu berubah, buang semua tinggalkan kehidupan lama. so pada aku tak mustahil atikah ni pun boleh jumpa lelaki yg baik cuma dia kena berubah. tgk puteri sara, dlu masa couple dgn ammar boleh je ddk serumah, siap love bite penuh kt dada dgn leher, siap mandi swimming pool sesama pakai bikini. tp bila dia dh start pakai tudung, g klas agama alhamdullilah maintain je dgn shamsul. pjg lak aku bebel tp kalau kau jahil sekarang tak semestinye kau jahil sampai sudah.

    • SusterNgesot

      March 26, 2019 at 6:42 pm

      Walau kamu membebel kayak kakek2….ada bener nye sis…..Ya ampun itu iya betul itu Puteri Sarah dulu kayak gini yaa…..cuma sudah berubah bagus sekali mbah…..Syamsul itu seorang lelaki yg baik banget…..iyah semua itu boleh berubah kuasa gusti Allah pasti…..

    • Anonymous

      March 26, 2019 at 10:39 pm

      Exactly, atikah ni mcm putri sarah yg dlu sbb bile aku tgk die je remind me of putri sarah liyana. Tp rezeki die dpt lelaki yg btul2 nak guide die bukan stakat ajak2 ayam. Alhamdulillah dgn bimbingan yg btul kehidupan diorg jauh lebih baik.

  5. aih

    March 26, 2019 at 5:28 pm

    that body and belakang dia cukup untuk buat stock kat tandas…. sengaja cari masalah… u have a nice body…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama