Written by Bella | March 26th, 2019

Keputusan Awi Rafael untuk putus tunang dan membatalkan perkahwinannya bersama Atikah Suhaime mengejutkan ramai. Pelbagai spekulasi timbul mengenai punca mereka berpisah termasuklah berkaitan kontroversi Atikah dahulu.

Bagaimanapun, isu itu sudah pun berakhir dan mereka sudah pun membawa haluan hidup masing-masing.

Atikah juga sedang menjalani penggambaran drama di Thailand dan pada masa yang sama mengambil peluang untuk menikmati tempat menarik dan keindah di negara tersebut.

Memuat naik foto beliau berenang di pantai, foto tersebut menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Nampaknya Atikah sudah kembali dengan penampilan seksi dan ‘daring’.

Kata netizen, adakah beliau sudah memulakan ‘misi’ untuk mencari pengganti? Ada juga yang menasihati pelakon itu untuk tidak mengenakan pakaian menjolok mata dan boleh mengundang fitnah.

Relaks netizen, berilah peluang untuk Atikah menenangkan fikiran. Bukan mudah  untuk melupakan episod hitam tidak jadi berkahwin.

17 responses to Baru Putus Tunang, Atikah Suhaimie Kembali Seksi Tayang Foto ‘Daring’ Di Instagram

  1. Anonymous says:

    muda hanya sekali………. berposing la sepuasnyer hehehehehe dah tak ada org nak halang or tegur so enjoyyyyyy………….

    • puerto rico says:

      not supporting what atikah did but yg takleh blah adalah komen2 netizen yg spt : oh patot la awi tak jadi nak buat bini OR patutla family awi taknak dll.
      Ek elehhh, ni la melayu, bab judge NOMBOR SATU.
      Yoyo poyo je ckp mcm2 skrg ni, kang smthing good happen to atikah lepas 10 thn korang gak puji melambung.
      Budak baru putus cinta tgh memberontak, dah dia nak tayang sgt body dia tu biaqpi kat dia, yg kite ni takyah nak judge sgt.
      aku drpda menyampah dgn si atikah ni jadi annoyed dgn komen2 netizen plak.

      • Anonymous says:

        Netizen yg brcakap mcm tu yakin2 je dorng jenis paling bagus utk dikahwini kot. puii la. Syok sendiri kot. Cuba tunjuk sikit sejarah perangai, apa2 kesilapan, tunjuk diri tu dulu camne barulah buat ayat feel2 perfect sngt. Sikap dan hati berbau busuk, jngn harap org suka.
        Kalau semua pmpuan kat mlysia yg asalnya x bertutup litup tu semua x kahwin2 smpai ke tua, baru sesuai cakap mcm tu ok. Sedara mara dn kawan2 ko yg pakai ketat tu kahwin jgk kan,ada je yg elok jadi bini dan mak. budus

    • minah jambu say NO to drugs says:

      yes enjoyyyyyyy !! putus tunang aje ape bukan nye bercerai ke pe kan..so buat ape yg nak buat asal kan tau batasan nye..kalau boleh cari mat saleh tak payah lah cari jantan mlayu …

  2. faraj says:

    ok sekurang2nya ko merasa lah jugak bertunang…ni ada org tu pakai tudung bukan nk kater BF….org tua yg baru dpt EPF pun malas nk layan..nk kata kaya..( Air lior jer)..pikiaq sendiri lah..nanti saya sebut nama byk sgt 7 org penjilat bontot dia skan dislike…hmmm

  3. peratijangantakperati says:

    kan aku dh ckp sebelum ni dia ni bermasalah…korang tak caya…

  4. Anonymous says:

    kalau mak pak dia tegur pun tak berkesan (itupun kalu mak ayah dia tegur la) , apa lagi la kita2 golongan marhaen ne.. dia tk faham pun konsep gula2 tnpa kulit dan gula2 berkulit jatuh atas jalan, yg mana org kutip.. pun tk faham konsep, mati tu bila2.. mungkin dia da lama kumpul bekal untuk akhirat.. malaikat maut tu sebelah mata je kt dia.. smoga seorang islam ini kembali hidup atas landasan Nya.. sekian..

  5. WickEd says:

    Salah bapak dia halang perkahwinan…kalau tak ada org guide

  6. aih says:

    that body and belakang dia cukup untuk buat stock kat tandas…. sengaja cari masalah… u have a nice body…

  7. nana says:

    jujur cakap, lelaki baik untuk perempuan yg baik. pada aku, awie tu pun bkn nye baik pun dlu. siap tato satu lengan, minum arak , enjoy clubbing, yg tak sure lg teruna tu. tp pd aku, awie tu berubah, buang semua tinggalkan kehidupan lama. so pada aku tak mustahil atikah ni pun boleh jumpa lelaki yg baik cuma dia kena berubah. tgk puteri sara, dlu masa couple dgn ammar boleh je ddk serumah, siap love bite penuh kt dada dgn leher, siap mandi swimming pool sesama pakai bikini. tp bila dia dh start pakai tudung, g klas agama alhamdullilah maintain je dgn shamsul. pjg lak aku bebel tp kalau kau jahil sekarang tak semestinye kau jahil sampai sudah.

    • SusterNgesot says:

      Walau kamu membebel kayak kakek2….ada bener nye sis…..Ya ampun itu iya betul itu Puteri Sarah dulu kayak gini yaa…..cuma sudah berubah bagus sekali mbah…..Syamsul itu seorang lelaki yg baik banget…..iyah semua itu boleh berubah kuasa gusti Allah pasti…..

    • Anonymous says:

      Exactly, atikah ni mcm putri sarah yg dlu sbb bile aku tgk die je remind me of putri sarah liyana. Tp rezeki die dpt lelaki yg btul2 nak guide die bukan stakat ajak2 ayam. Alhamdulillah dgn bimbingan yg btul kehidupan diorg jauh lebih baik.

  8. Anonymous says:

    PATUTLAHHHHHH

  9. Anonymous says:

    Dia ni memang daring sejak dulu la. Memang dah style dia mcm tu.

  10. komarad says:

    wow sapa nie??

  11. elise says:

    Sejak dulu lagi dia seksi. Siap ada video sex. Kenapa sekarang nak buat-buat terkejut haaaa. bongok.