Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baru Putus Cinta Dengan Nabil Mahir, Sarah Hildebrand Nafi Sudah Temui Pengganti

Menyulam cinta selama 5 tahun, akhirnya hubungan pelakon Sarah Hildebrand dan pengcara Nabil Mahir putus sejak dua minggu lalu. Berita itu disahkan oleh Nabil sendiri dan betapa beliau terkejut apabila mendapati bekas kekasihnya itu sudah mempunyai pengganti apabila memuat naik foto bersama seorang jejaka kacak di akaun Instagramnya.

Advertisement

Bagaimanapun, Sarah menafikan beliau mempunyai kekasih baru dan menjelaskan jejaka kacukan Amerika Syarikat-Filipina itu sebenarnya adalah sekadar teman lamanya.

Jejaka itu adalah kawan lama saya yang terpisah sejak di sekolah tinggi. Kami bertemu semula ketika saya melawat bapa yang kurang sihat di Arkansas, Amerika Syarikat baru-baru ini.

Selain menziarah bapa, saya ambil peluang bercuti selama dua minggu untuk menenangkan fikiran selepas putus cinta. Terus-terang, saya belum bersedia mencari pengganti buat masa ini.

Memang bukan mudah untuk melupakan kisah cinta lalu tetapi Sarah akui beliau sudah redha dengan perpisahan itu. Pada masa yang sama, beliau juga sudah memaafkan Nabil atas apa yang berlaku di antara mereka sebelum ini.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Zass

    February 27, 2019 at 2:01 pm

    Nara, Aliff Aziz buat hal lagi. Katanya kali ni dengan Oktovia ke apa entah nama dia tu. Cousin kepada Senrose’s sisters. Kesian Bella & anak dia huhu

  2. Anonymous

    February 27, 2019 at 2:00 pm

    fazura ke makamah lagi ke hari ni?

  3. Anonymous

    February 27, 2019 at 2:00 pm

    apek tua yg hina nabi dah kena dakwa.
    yahoooo!!!

  4. Anonymous

    February 27, 2019 at 1:59 pm

    siapa ni?

  5. Anonymous

    February 27, 2019 at 1:59 pm

    nak kabor…ada org cakap konsert siti di jakarta setaraf funfair. betul ke?

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 2:09 pm

      yg aku tahu abby abadi pembela hak selena gomes… kikikih

    • Sekian

      February 27, 2019 at 3:24 pm

      First of all, sape dua ekor nih?
      Tak cukup femea utk masuk ruang gosip plis.
      Second, aku baca komen2 org ckp nabil ni main kasar dgn sarah, blom jadi suami dah buat prangai mcm tu, lepas kwin apo jadi?
      Baik la sarah tu angkat kaki, nabil tu cam tak sedar diri umor dah tua tapi still main2 cam budak2.

    • Blue bird

      February 27, 2019 at 3:56 pm

      Not just that.
      Nabil ni player, or more to perasan dia laki plg hot sedunia.
      Zmn myspace dulu2 boleh la dia famous, bila dah tua2 ni muka duckface tapi try too hard nak bejambang bagi nmpak macho, giler takleh blah wahahhah.
      Die dulu pnah date dgn neelofa & ramona zamzam, nasib da kene tggal dgn dieorg.
      Ramona dah slmat kawin n lofa dah way better flying up high.
      Guys like this nabil tau nak main je, all the girls in kl tau his ehem2 kecik tpi byk scandals lols

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 6:55 pm

      nmpk muka pun dh tahu kecik

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 4:30 pm

      aku rs nabil ni jns x serius…5 thn kot bercinta tp cam xde ape2 plan nk kawen..ni kes sme cam kwn aku laa..bercinta 4 thn tp si laki tu cam x serius..umur dh 30 tp xnk komitmen nk kawen..abis nk simpan anak dara org smpai bl??xkn nk dok bercinta smpai ke tua…bodoh punya jantan…klu rs xnk kawen dl jgn dok sibuk bercinta..bw ke hulu hilir…tgk gaya si nabil ni pun jns x puas enjoy lg…umur dh 30++ x abis2 nk enjoy…last2 nti jd laa bujang terlajak cam si qie razali tu ex nely..dh umur 40 pun x kawen2 lg…tulaa..asik nk enjoy je memanjang…

Loading...
To Top