Written by Bella | February 27th, 2019

Menyulam cinta selama 5 tahun, akhirnya hubungan pelakon Sarah Hildebrand dan pengcara Nabil Mahir putus sejak dua minggu lalu. Berita itu disahkan oleh Nabil sendiri dan betapa beliau terkejut apabila mendapati bekas kekasihnya itu sudah mempunyai pengganti apabila memuat naik foto bersama seorang jejaka kacak di akaun Instagramnya.

Bagaimanapun, Sarah menafikan beliau mempunyai kekasih baru dan menjelaskan jejaka kacukan Amerika Syarikat-Filipina itu sebenarnya adalah sekadar teman lamanya.

Jejaka itu adalah kawan lama saya yang terpisah sejak di sekolah tinggi. Kami bertemu semula ketika saya melawat bapa yang kurang sihat di Arkansas, Amerika Syarikat baru-baru ini.

Selain menziarah bapa, saya ambil peluang bercuti selama dua minggu untuk menenangkan fikiran selepas putus cinta. Terus-terang, saya belum bersedia mencari pengganti buat masa ini.

Memang bukan mudah untuk melupakan kisah cinta lalu tetapi Sarah akui beliau sudah redha dengan perpisahan itu. Pada masa yang sama, beliau juga sudah memaafkan Nabil atas apa yang berlaku di antara mereka sebelum ini.

Sumber Berita : Harian Metro

20 responses to Baru Putus Cinta Dengan Nabil Mahir, Sarah Hildebrand Nafi Sudah Temui Pengganti

  1. Anonymous says:

    nak kabor…ada org cakap konsert siti di jakarta setaraf funfair. betul ke?

    • Anonymous says:

      yg aku tahu abby abadi pembela hak selena gomes… kikikih

    • Sekian says:

      First of all, sape dua ekor nih?
      Tak cukup femea utk masuk ruang gosip plis.
      Second, aku baca komen2 org ckp nabil ni main kasar dgn sarah, blom jadi suami dah buat prangai mcm tu, lepas kwin apo jadi?
      Baik la sarah tu angkat kaki, nabil tu cam tak sedar diri umor dah tua tapi still main2 cam budak2.

      • Blue bird says:

        Not just that.
        Nabil ni player, or more to perasan dia laki plg hot sedunia.
        Zmn myspace dulu2 boleh la dia famous, bila dah tua2 ni muka duckface tapi try too hard nak bejambang bagi nmpak macho, giler takleh blah wahahhah.
        Die dulu pnah date dgn neelofa & ramona zamzam, nasib da kene tggal dgn dieorg.
        Ramona dah slmat kawin n lofa dah way better flying up high.
        Guys like this nabil tau nak main je, all the girls in kl tau his ehem2 kecik tpi byk scandals lols

      • Anonymous says:

        aku rs nabil ni jns x serius…5 thn kot bercinta tp cam xde ape2 plan nk kawen..ni kes sme cam kwn aku laa..bercinta 4 thn tp si laki tu cam x serius..umur dh 30 tp xnk komitmen nk kawen..abis nk simpan anak dara org smpai bl??xkn nk dok bercinta smpai ke tua…bodoh punya jantan…klu rs xnk kawen dl jgn dok sibuk bercinta..bw ke hulu hilir…tgk gaya si nabil ni pun jns x puas enjoy lg…umur dh 30++ x abis2 nk enjoy…last2 nti jd laa bujang terlajak cam si qie razali tu ex nely..dh umur 40 pun x kawen2 lg…tulaa..asik nk enjoy je memanjang…

  2. Anonymous says:

    siapa ni?

  3. Anonymous says:

    apek tua yg hina nabi dah kena dakwa.
    yahoooo!!!

  4. Anonymous says:

    fazura ke makamah lagi ke hari ni?

  5. Zass says:

    Nara, Aliff Aziz buat hal lagi. Katanya kali ni dengan Oktovia ke apa entah nama dia tu. Cousin kepada Senrose’s sisters. Kesian Bella & anak dia huhu

  6. Anonymous says:

    Pati Ayam Brand sebotol berapa?

  7. Anonymous says:

    xnk ambik tau….

  8. anon says:

    KERAJAAN DAH BERTUKAR
    MINYAK TETAP NAIK
    YG MEMBAYAR TETAP KITA JUGA
    DIORG TU SEMUA ADA ELAUN MINYAK
    MUAHAKAKAKAK
    MAKANYA NYA …KERJAAN LAMA DAN BARU .SAMA JEEE ….LALALALALA

  9. WickEd says:

    Oh budak ni, cantik dia…belakon drama Pujaan hati kanda. Alah tak payah explain pun cuma xboypren je…

  10. Anonymous says:

    betol ke kalau tak de kicap jalen tak lengkap exspidisi kita.?