March 21st, 2019

Selepas beberapa bulan mendiamkan diri mengenai status perkahwinan mereka, pasangan Rashidi Ishak dan Vanidah Imran akhirnya mengumumkan mereka sudah bercerai. Rashidi juga mengakui kelemahannya  sebagai ketua keluarga dalam memimpin rumah tangga yang dibina selama 17 tahun ini menjadi penyebab perpisahan mereka.

Timbul pula gosip baru mengatakan Rashidi mungkin sudah bertemu pengganti apabila sejak kebelakangan ini beliau sering memuat naik foto mesra bersama seorang finalis Dewi Remaja 2014/2015, Fify Azmi.

Jika dilihat, memang mereka bekerjasama untuk mempromosikan jenama minyak wangi tetapi netizen mula nampak kemesraan serta keserasian antara Rashidi dan Fiffy. Rata-rata netizen mula spekulasi adakah  mereka mempunyai hubungan istimewa?

Jangan mudah buat konklusi, biasalah kalau hendak promosikan sesuatu kenalah nampak ‘real’ dan ada keserasian. Fikir positif mungkin mereka sekadar gandingan didalam iklan itu sahaja.


46 responses to “Baru Bercerai, Netizen Spekulasi Rashidi Ishak Ada Hubungan Dengan Finalis Dewi Remaja?”

  1. Noname says:

    Dulu biasa2 je muka dia..
    Ni dh grooming bagai nmpak lain pula
    Sbb nk jual brg…

  2. nak tau says:

    dia ni muka style omputeh..dah tua2 hemsem..ada gaya dan karisma..
    ptng tadi hujan lah. sejuk sikit kl ni.

  3. Anonymous says:

    aku rase diorg ni da bermasalah lama sgt tapi cuba untuk pertahankan lagi tapi maybe dah takde jalan keluar so end up divorce tapi they still in good terms demi anak2 takde laa perang sane sini. so vee or rashidi suke hati lah nak berkawan dgn siapa pon sekarang sebab they olls dah divorce since last yr kot.

  4. Anonymous says:

    Byk pulak penjaga2 aurat hari ni ye? Pfttt!

  5. Anonymous says:

    vee jauh lebih cantik dari minah ni…

Loading...