Baru Bercerai, Netizen Spekulasi Rashidi Ishak Ada Hubungan Dengan Finalis Dewi Remaja?

Hiburan

Baru Bercerai, Netizen Spekulasi Rashidi Ishak Ada Hubungan Dengan Finalis Dewi Remaja?

Selepas beberapa bulan mendiamkan diri mengenai status perkahwinan mereka, pasangan Rashidi Ishak dan Vanidah Imran akhirnya mengumumkan mereka sudah bercerai. Rashidi juga mengakui kelemahannya  sebagai ketua keluarga dalam memimpin rumah tangga yang dibina selama 17 tahun ini menjadi penyebab perpisahan mereka.

Advertisement

Timbul pula gosip baru mengatakan Rashidi mungkin sudah bertemu pengganti apabila sejak kebelakangan ini beliau sering memuat naik foto mesra bersama seorang finalis Dewi Remaja 2014/2015, Fify Azmi.

https://www.instagram.com/p/BuwJ3sdA3aC/

Jika dilihat, memang mereka bekerjasama untuk mempromosikan jenama minyak wangi tetapi netizen mula nampak kemesraan serta keserasian antara Rashidi dan Fiffy. Rata-rata netizen mula spekulasi adakah  mereka mempunyai hubungan istimewa?

Jangan mudah buat konklusi, biasalah kalau hendak promosikan sesuatu kenalah nampak ‘real’ dan ada keserasian. Fikir positif mungkin mereka sekadar gandingan didalam iklan itu sahaja.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

46 Comments

  1. Noname

    March 21, 2019 at 4:12 pm

    Dulu biasa2 je muka dia..
    Ni dh grooming bagai nmpak lain pula
    Sbb nk jual brg…

  2. nak tau

    March 21, 2019 at 3:08 pm

    dia ni muka style omputeh..dah tua2 hemsem..ada gaya dan karisma..
    ptng tadi hujan lah. sejuk sikit kl ni.

  3. Anonymous

    March 21, 2019 at 2:42 pm

    aku rase diorg ni da bermasalah lama sgt tapi cuba untuk pertahankan lagi tapi maybe dah takde jalan keluar so end up divorce tapi they still in good terms demi anak2 takde laa perang sane sini. so vee or rashidi suke hati lah nak berkawan dgn siapa pon sekarang sebab they olls dah divorce since last yr kot.

  4. Anonymous

    March 21, 2019 at 2:23 pm

    Byk pulak penjaga2 aurat hari ni ye? Pfttt!

  5. Anonymous

    March 21, 2019 at 2:04 pm

    vee jauh lebih cantik dari minah ni…

Loading...