Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baru 5 Hari Tayangan, Filem Misteri Dilaila Sudah Kutip RM 4 Juta

Filem Misteri Dilaila yang baru sahaja 5 hari ditayangkan di pawagam sudah berjaya meraih kutipan sebanyak RM 4 juta.

Advertisement

Berita itu dikongsikan oleh pengarahnya, Syafiq Yusof menerusi akaun Instagramnya dengan ucapan syukur atas sokongan yang diberikan.

Dibintangi barisan pelakon hebat seperti Zul Ariffin, Elizabeth Tan, Sasqia Dahuri, Datuk Rosyam Nor dan Namron, karya ini mendapat sambutan lebih hangat apabila menampilkan dua versi pengakhiran yang berbeza.

Siapa yang dah tonton kedua-dua versi pengakhiran filem ini? Boleh kongsikan pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 Comments

  1. Anonymous

    February 27, 2019 at 11:36 am

    Hehe

  2. Anonymous

    February 27, 2019 at 9:21 am

    sy terhibur bc komen2 bwg dlm ni pg2! syabas semua!

  3. aku

    February 27, 2019 at 8:31 am

    serius la wei! sapa yg dah tgk boleh komen skit tak. btol ke best sgt atau propa je lebih nie…emmm

    • Pekerja Gomen

      February 27, 2019 at 8:42 am

      Aku Tgk version ke-2
      dia punya twist plot ko mmg tak leh agak dari awal..
      Ending utk version ke-2 plak sakit kepala otak aku merungkai misteri…
      Siapa pmpn tu, kenapa semua orang mcm nampak dia??
      Kawan2 aku yg tgk version 1, kata ceritanya lebih teratur dan jelas…
      berbanding version ke-2 ko kuar panggung pun otak ko masih mikior kenapa? kenapa? kenapa?

    • SS

      February 27, 2019 at 8:59 am

      Mungkin ko masih fikir yang bumi ni flat..

    • Pekerja Gomen

      February 27, 2019 at 9:14 am

      If you think stupidity is fun, please enjoy your stupidity outta my comment.
      Dari mula atas komen2 aku baca, I wish i can read anything that relate to this topic…. but all i see only stupid jokes until I find 1 question that i think it serious. Hanya topik tu je yg aku reply….. but stupid ppl don’t know to respect other boundary….

    • wekkkkkkk

      February 27, 2019 at 11:31 am

      1. apakah tujuan dua versi diwujudkan?.

      2. apakah rakyat malaysia ini bergaji besar basic bermula dengan RM2500.00?.

      3. dengan adanya dua versi yang berbeza ini, maka dimasa akan datang, semua pengarah filem adakah akan melakukan perkara yang sama?.

      4. adakah kerana kos sara hidup yang tinggi, harga tiket tidak dinaikkan, tetapi berfikir macam mana nak dapat double pay?.

      5. jika ada yang terlebih duit dan dapat duit atas angin, anda tidak akan bertanya seperti saya.

    • SS

      February 27, 2019 at 10:11 am

      If you think you are too clever enuf, please comment out of this page.. dun be too serious… njoy life. Klu confius, pergi tgk version satu lg.. Satu lagi, ni page hiburan, buat soalan exam UPSR.

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 11:26 am

      kepada Pekerja Gomen, kalau nak serious, pi sana buat kerja dengan serious..jgn masuk sini.. tatap screen PC tu dan buat kerja..

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 2:00 pm

      tq!

    • dollahcantik

      February 28, 2019 at 12:12 pm

      apa 4 juta untuk 2 filem ? x de la hebat mana untuk filem yg mengarut.

      menyesal sebenarnya tengok V2.. aku cadangkan korang tgk V1 sahaja.. diulangi V1 sahaja sebab plot certanya jelas..
      V2 mengarut hampeh.. senang kata MEMBAZIR.. beli tiket untuk 2 movie yang sama.. ending V2 yang sangat2mengarut dan membazirrrrr!!!!
      just nak tengok ending Rosham Noor yg gila psiko.. udahnya satu apa pun ko tak paham jalan ceritanya V2 tu
      V1 tau la kenapa Dilaila hilang..
      V2 x de kene mengena pun kes kehilangan tu..

      so diulangi.. tengok V1 sahaja.. kalau rasa nak kene tipu idup2., duit melambak tak tau nak buat apa..korang. tengoklah V2

    • dollah cantik

      February 28, 2019 at 12:16 pm

      apa 4 juta untuk 2 filem ? x de la hebat mana untuk filem yg mengarut.

      menyesal sebenarnya tengok V2.. aku cadangkan korang tgk V1 sahaja.. diulangi V1 sahaja sebab plot certanya jelas..
      V2 mengarut hampeh.. senang kata MEMBAZIR.. beli tiket untuk 2 movie yang sama.. ending V2 yang sangat2mengarut dan membazirrrrr!!!!
      just nak tengok ending Rosham Noor yg gila psiko.. udahnya satu apa pun ko tak paham jalan ceritanya V2 tu
      V1 tau la kenapa Dilaila hilang..kenapa Jef tu asyik nampak hantu je.. (sebab dia ambik dadah)
      V2 x de kene mengena pun kes kehilangan tu..kenapa ada hantu.. suma x ada jawapan.. buat ko jadi gila je tengok V2 ni..

      so diulangi.. tengok V1 sahaja.. kalau rasa nak kene tipu idup2., duit melambak tak tau nak buat apa..korang. tengoklah V2

  4. Anonymous

    February 27, 2019 at 8:23 am

    Ha…ha…Komen korang tak relevant dgn post nara

  5. Misto

    February 26, 2019 at 11:54 pm

    Panas cuaca sekarang ni, kalau aircond rosak kena tidur dalam kereta..jom pindah fraser hill

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top