Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baru 19 Tahun, Netizen Kritik Wajah Haneesya Hanee Terlalu Matang

Dilanda kontroversi panas sehingga gelaran Dewi Remaja 2018/2019 ditarik balik, karier seni Haneesya Hanee bagaimanapun sudah semakin berkembang  dan mendapat banyak tawaran terutama sekali dalam dunia peragaan.

Advertisement

Baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 19 dalam satu majlis yang cukup meriah dan mewah di Vortex Hotel Suites& Residences KLCC, nama beliau sekali lagi menjadi bualan hangat apabila ada yang mengkritik wajahnya terlalu matang dan jauh berbeza dengan usianya yang masih muda.

Menyedari isu itu viral, Haneesya menerusi akaun Twitter meluahkan rasa kecewa dengan sikap netizen yang menjadikan wajahnya itu sebagai topik yang mengarut dan langsung tidak berasas.  Apa salahnya kalau wajahnya kelihatan matang?

Rata-rata pengikutnya turut bersetuju dengan kenyataan Haneesya dan menasihatkannya untuk tidak terlalu ambil pusing dengan komen-komen negatif yang cuba menjatuhkannya.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. fedup

    February 14, 2019 at 1:29 pm

    TAK SEKARANG NI KAU BAGITAU AKU SIAPA KECAM DIA AND PART MANA YANG DIA KATA KECAM TU??? ARGHHHHH

    Dasar attention seeker suka play victim

    • Anonymous

      February 14, 2019 at 1:58 pm

      petanyaan ko mcm ko lawyer dia dn mcm PBT

  2. Safi

    February 14, 2019 at 12:52 pm

    Pasal dah matang lah boleh g kelab….. minum2….
    Klu budak lagi , xleh g kelab….

  3. Anonymous

    February 14, 2019 at 12:40 pm

    in ten years time she maybe will look the same, maintain gitu…
    yg mengutuk tu sila pastikan uolls boleh maintain muda hokey

    • anon

      February 14, 2019 at 1:12 pm

      the problem is
      ORANG TAK KUTUK DIA PUN
      TAPI DIA YANG CUBA MANIPULASI KOMEN ORANG LAIN
      DIA YANG MEMBUKA JALAN UTK ORG MENGUTUK
      NTAH APA LAH DIA NI …!

    • SusterNgesot

      February 14, 2019 at 3:47 pm

      Kalo 19thn udah muka kayak mbah2 kamu rasa lagi 10yrs gaimana yah….kalau kawin org kaya possible loh kalau kawin org kebayakan jual nasi kandar aja deh….paling tidak jadi model colgate darkie aja neng

  4. Tk

    February 14, 2019 at 12:28 pm

    Haneesya. Baca jer komen2 ni. Think postive and move on l!!!

    • Anonymous

      February 14, 2019 at 1:03 pm

      Aci..aci bukak pintu…muka cam Arwah Md Zain masa pakai sari pegang penyapu…

  5. anon

    February 14, 2019 at 12:03 pm

    dah habis cari simpati kulit …
    nak buat come back soal muka dgn umur tak sekata pulak
    miahakakakaka
    dah lah dik baik kau gi buat kerja lain
    semak !

Loading...
To Top