Written by Bella | June 14th, 2019

Setiap orang di dunia mempunyai impian untuk memiliki sesuatu dan pastinya dengan usaha dan kerja keras, apa yang dimahukan tidak mustahil akan menjadi kenyataan.

Baru-baru ini, penyanyi Ismail Izzani begitu teruja berkongsi foto dirinya dengan kereta mewah Mercedes Benz CLA 200. Katanya, beliau bakal membeli kerete mewah itu.

Perkongsian Ismail mendapat pelbagai reaksi daripada netize,  ada seakan tidak percaya Ismail mampu untuk memiliki sebuah kereta mewah pada usia 19 tahun dan ada pula yang mula menyindir mungkin Ismail berjaya memiliki kereta tersebut kerana ibu bapanya adalah orang berada.

Siapalah kita untuk mempersoalkan rezeki seseorang itu kan? Mungkin yang komen itu cemburu dengan kejayaan Ismail. Kepada Ismail, teruslah bekerja keras dalam industri hiburan dan buktikan anda boleh lebih maju lagi.

Kredit Video : thernanews my

20 responses to Baru 19 Tahun, Ismail Izzani Beli Kereta Mewah Mercedes Benz CLA 200

  1. Anonymous says:

    Ismail berjaya memiliki kereta tersebut kerana ibu bapanya adalah orang berada.

    14

    0
    • lpo says:

      kalau beli rumah kan lbh bgs? harga rumah makin naik. harga kereta makin trn..tp apa nk buat…dia x jd penyanyi pun kaya jg

      9

      0
  2. upinipin says:

    untong ler anak org kaya.. pasni ramai la awek2 kejar mael.. pasni mael x yah dah la jual ayam goreng singgit..

    13

    0
  3. badekbangka says:

    Beli cash ke tue??

    2

    0
  4. unknown says:

    hadoi la budak nih.. kengkonon cari rezeki sendiri.. suara pon kelaot

    1

    0
  5. faraj says:

    bukan nk dengki segala…!! memang adat melayu …tk pikiaq panjang…..silap2 kete sambung bayar!!! bayar 20K pastu bulan2 dan maintenance menjawap lah….cuba tanya kwn2 yg keje Bank…berapa ramai Melayu2 yg umoq dlm 20an yg Bankrup..!!!..

    11

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      tak salah kalau sambung bayar janji nak kemana2 senang ..memang bulan2 nak kena tolak duit kereta lah kena lah bayar betol2 n jangan pandai pakai aje tapi tk pandai bayar…tak semua orang beli kereta bayar cash..semua bayar bulan2 pe ..tak salah kalau nak beli kereta bayar bulanan asalkn bayar dngan betol..tak payah nak tanye orang yg keja bank mlayu cina india sama saja..

      1

      1
    • Hot stuff says:

      Betul. Sy kerja bank bhg loan pinjaman kereta dan personal. Dan ramai juga dikalangan artis yg kereta kena tarik sbb x byr.

      2

      0
  6. Anonymous says:

    takat beli kete nk gegorrr… hutang 9thn jer tu.. beli laa rumah bodo2 3tingkat kt kaw perumahan elit baru laa repect & nmpk kaya.. nmpk serba mampu membayar smpi retire

    6

    0
  7. anonymous says:

    halahh 2nd hand je pon murah le ,bapak dan mak nak belikan tuk baby boy,tak payah defensive sgt ok baby boy,weollzz tahu k makpak baby boy belikan tuuu ahhmmmmm

    5

    0
  8. Anonymous says:

    kereta ? murah je tu ….. budak dah biasa main di kelab malam ok lah tu…. nak bawa pelanggan mestilah guna kereta mewah ke sekoha di kelab malam…………. dia kan anak baik selalu main dengan jenis2 zarianah dan Fatiha berapa ringgit je tu
    sekali menyanyi pendapatan berratus ribu beli kereta terus bayar

    2

    0
  9. Anonymous says:

    ank bongsu..semua ok je mak/ayah ckp..

    1

    0
  10. narleen says:

    tengok ig khai bahar belikan rumah untuk mak ayah. balik kl naik axia je. khai bahar berganda popular dari dia.

    14

    0
  11. Realiti says:

    Nanti dah sendu, mulalah mintak derma kilat

    4

    0
  12. Chohkri Yulis. says:

    Tp sbg artis ko x bjaya mana pun. Xkn 5 thn nyanyi 1 album pn x klua? Camne nk lawan artis lua n buat konsert. Haha. Skang ni penyanyi cbuk jd influencer ye..resume entah ke mana..

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Artis yg betul2 kaya takde nak menunjuk sepanjang masa. Mereka invest utk beli rmh, hartanah gitu.Salah seorang dari mereka adalah.. Dayang Norfaizah.

    7

    0
  14. I truly ?ove your site.. G?eat colors & theme. ?id you
    make this w?b site you?s?lf? Please rep?y back as I’m planning
    to cre?te my own site annd wou?d love tto find out where you got this from or what the thhem? is ?a?led.
    Thanks! http://www.muratti.co.at/index.php?option=com_easybook&Itemid=37

    0

    0
  15. minyaknaik..yahuuuuu says:

    pandai niaga mail ni..semua brg dia jual..x hairan la mampu beli..

    dua singgit dua singgit

    1

    0
  16. pui says:

    Baru CLA 200 dah kata mewah..

    0

    0

Leave a Comment

Optional