July 3rd, 2020

Meskipun baru berusia 12 tahun, pelakon dan penyanyi cilik Alyssa Dezek kini merupakan selebriti pertama yang menduduki carta 10 teratas pang banyak dilanggan di YouTube Malaysia yang kini difahamkan mencecah lebih tiga juta langganan.

alyssa dezek beli vellfire

Menurut Alyssa, beliau seakan tidak sangka tindakannya memuat naik video lagu “cover” di saluran YouTube sejak berusia empat tahun itu membolehkannya berjaya membeli kereta idaman iaitu Toyota Vellfire.

“Saya sangat gembira apabila dapat membeli kereta idaman ini sekali gus boleh digunakan untuk tujuan kerja dan berkongsi kesenangan dengan keluarga.”

alyssa dezek beli vellfire

Pembelian kereta mewah yang dianggar lebih rm250,000 itu diharap mampu memberi insprasi kepada orang ramai terutamanya kanak-kanak yang sebaya dengannya.

Tambahnya lagi, dirinya langsung tiada niat untuk menunjuk-nunjuk malah turut berterima kasih kepada ibunya, Suzannae Desek kerana mencadangkan video nyanyiannya dimuat naik di YouTube sejak lapan tahun lalu dimana pada awalnya hanya mahu disimpan untuk kenangan.

alyssa dezek beli vellfire

“Apa yang dimiliki ini bukan nak menunjuk, tapi saya ingin beritahu kepada semua orang bahawa kita mampu mencapai apa yang diinginkan.”

Untuk rekod, single terbaru Alyssa yang berjudul Lagu Untuk Kamu kini dikhabarkan sudah berjaya mendapat 56 juta tontonan malah dedahnya lagi terdapat beberapa lagi video yang dimuat naik meraih tontonan yang ramai daripada penonton setia salurannya.

Sumber: Harian Metro


6 responses to “Baru 12 Tahun Mampu Beli Vellfire, Alyssa Dezek Tiada Niat Menunjuk”

 1. Anonymous says:

  Saya nak boleh

 2. Nur alia maisara says:

  Saya ada nombor alyssa dezek

 3. Nur alia maisara says:

  Alyssa dezek boleh saya nak nombor telefon awak.. please kali ni je

 4. Nor irdina says:

  Nak nombor wasap Alyssa DEZEK tolong balas

 5. Nor irdina says:

  Semoga Alyssa berjaya ye

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...