Written by Bella | April 10th, 2019

Bila sebut sahaja nama pelakon Zarina Anjoulie, beliau memang dikenali sebagai seorang yang lantang bersuara. Tidak kisahlah mengenai isu apa sekalipun, pelbagai komen yang akan diberikan.

Sejak kebelakangan ini, Zarina rajin juga Live di Instagram tetapi entah kenapa kelakuannya cukup berbeza sekali.

 

Banyak mencarut, berbicara lucah dan ada kalanya memberikan komen yang agak melampau terhadap sesuatu isu. Malah, beliau juga kini sudah mula membuka tudung.

 

Rata-rata netizen tidak faham mengapa ada juga wanita yang terlalu mengagung-agungkan Zarina dan menganggapnya sebagai idola.

 

Apa-apa pun kami harap beliau okay sahaja dan mungkin boleh menerima teguran dengan hati yang terbuka.

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

36 responses to Banyak Mencarut Dan Buka Tudung, Netizen Tidak Faham Kenapa Ada Wanita Agungkan Zarina Anjoulie?

  1. esah jendul says:

    pelik komen kat IG dia rata2 puji walaupun terang2 perangai cm haram…

    155

    0
  2. mm says:

    aku paling menyampah gn btine ni tau.. dr x pakai tdung smp pakai tudung sme je perangai.. mcm bohsia.. dah la tetek besar pakai bju ketat nk mati smp lemas la tetek die.. bukak jela tudung kau tu,,, kau x sesuai pakai tudung sbb kau mcm pmpuan jalang je

    149

    0
    • Anonymous says:

      Stuju. Mulut lebar mcm p…n .t juga kot. Slh ke aku ckp …sbb dia sndiri yg brkta2 mcm tu.
      Selalunya org ckp mcm ni bermula dari kecil..hsil didikan dri kecil..

      140

      0
  3. pelik aku says:

    tolong la bara oiiii jgn up lagi citer pasal betina ni…dia dh x relevan dlm industri seni..mulut puaka mcm longkang…kalau dah menghina tu sampai ke benda dlm seluar org dia sebut…ni bkn pompuan lg,ni dah tahap betina…bnyk sangat mencarut nanti biar mulut tu herot..

    hishhhh..heram pulak aku

    142

    0
  4. pelik aku says:

    tolong la nara oiiii jgn up lagi citer pasal betina ni…dia dh x relevan dlm industri seni..mulut puaka mcm longkang…kalau dah menghina tu sampai ke benda dlm seluar org dia sebut…ni bkn pompuan lg,ni dah tahap betina…bnyk sangat mencarut nanti biar mulut tu herot..

    hishhhh..heram pulak aku

    135

    0
  5. Pity says:

    Kan dah kata hri tu..
    Dia ni tergolong manusia yg hiprokrit
    Hari tu hentam2 pasal LGBTQ konon..
    Last2 buat hal sndri..
    Buka tudung tayang betek..

    135

    0
  6. Bintang Sendu says:

    halah halah halah ….. boleh pulak dia usap puki dia !!!

    135

    0
  7. betina selekeh says:

    betina selekeh ni just a loser who tryhard to prove her point. dah miskin sendu buat cara miskin. tak abes2 propa kaya byk duit. hello setakat jual jamu bape sen sgt la dapat. ikut musim je pon. org berniaga online tau la mcm mana. pastu gain followers jadi monyet sarkas, aibkan orang kutuk org sana sini bg hate speech. dadah apa la yg dia isap smpai jadi yakin cmtu skali. kejap pakai tudung kejap tak pakai tudung ada hati nak bg nasihat puihhh. dah la sangap jantan 10x tukar ada hati nak bagi nasihat haktuihhh. hi pdhal sangap peluk cium sikit pon nak tunjuk. kesian laki pun tak sanggup dgn mulut longkang janda haprak ni. smpai sudah la xubah mulut hansuang dia tu. loser always be loser. ko ada gmbar bogel sorang xyah nak heret burukkan orang sama mcm ko. kesian sendu terukk

    1

    0
  8. joe says:

    sini komen ramai dri perempuan tua, pergi twiter komen byk punchline…haha, fb pun sama mcm mak nenek
    yg reply ni nnti kompem wanita tua

    0

    4
    • Anonymous says:

      Walaupun tua sekurangnya2 wanita tua dah melepasi zmn remaja dewasa makcik dan skrg nenekkan. Wanita tua dah melepasi tahap umur mcm ni dan tulisan lebih baik dari budak2 muda yg sibuk nak bergossip juga tapi perkataan masAllah..hancur.
      Ko tu agak2 umur boleh sampai ke jadi warga emas. Nak tanya. Agaknya epf pun 1 sen belum ada. Warga tua nilah yg byk meyumbang utk org2 muda dan negara.
      Agaknya ko lagi 4 jumaat je hidup..mulut lancang..sesuailah 4 jumaat je lgi hidup.

      “Cedapp u.”

      27

      0
    • Anonymous says:

      joe berbual tahap wechat ………. seluar dalam mimpi basah mak masih cucikan masih mintak duit mak nak beli minyak motor ader hati mulut koyak nak hina perempuan yg dah berusia. mak ko tak tua ke joe labu?????? kesian dapat anak hina macam ko

      25

      0
  9. anjuling says:

    siapa lagi disini yg geli tengok dia ?

    30

    0
  10. zarina anjuling lacah says:

    semua orang inda berani mengucap ia, takut kana cakapi balik ulih si anju. paksa lah durang menganjung saja. hahahaha

    21

    0
    • Anonymous says:

      Assalammualaikum, selamat sejahtera, ..ko org mana..pening aku baca ayat ko..aduii

      23

      0
      • Dayang says:

        to Anonymous 11 april 10.01am. tu orang brunei. i bet anju faham bahasa brunei. meh sini aku translate kn:

        “Semua orang tak berani nak komen/cakap pasal dia. Takut kena hentam balik oleh Anju. Terpaksa lah dorang puji melangit”

        Hihi.. sekian dari Brunei

        24

        0
      • Stupidyou.. says:

        Org mlyu yg sk menganjingkn org la sapa lg.. tp x reti nak tiru, tu yg klr ayat2 bongoks mcm tu..

        21

        1
    • biutipol says:

      Banar.. mihir si lacah ani. mana lagi ex nya tu si idham sama mihirnya.. bebau usul durang ani.
      perasan famous ya malar live n update followersnya ah. mun ganya famous pasal ulah cam cur atu jangantah kan bangga, bari malu saja dang.. kampungan usul mu
      membali kereta murah proton pun kan bising, sekadar.. money cant buy you class b1tch
      people please stop following her, she is a drug addict psycho masking her pathetic self in tudong, sama macam si fathia latif.. ulah abis bank.. kbye

      21

      1
      • wekkkkkkk says:

        huh org brunei ckp Proton X70 murah. Kalau kat Malaysia byk pakai proton / perodua harga bawah 70 ribu. Proton X70 tu dh kira mahallah…tak pelah..kami bersyukur dgn seadanya…sekurangnya car sendiri..walaupun kancil, saga..

        23

        0
        • biutipol says:

          astah terasa tia pulang si anu ani.. hahahaha kalau kau meliat postnya ya bali kereta proton, lapas atu mention dulu ya bali BMW nda tebayar mahal katanya struggle.. lapas tu kan menyindir dangan2nya artist ani yang tedapat kereta mahal. annoying jua tu indakah? kan show off jua, kan ngucap artist yg kaya n mampu jua..mun begaya n mampu no hal eh, dapat jua kedia membali kereta ani diam2 kali inda payah ingar, minta puji ganya ulahnya si bebau ah. baiktah pakai sabun bur1t atu sampai ke badan ilangkan daki di leher ketiak bawah susu mu ah sama bau badan mu atu

          bukan ku ngucap keretanya proton atu murah aku mampu membali 10 buah, bukan.. maksud ku ada lagi yg membali kereta mahal dari kedia atu tapi diam2 saja siuk sendiri.. aku ngucap ulahnya yang buruk atu ok.. inda payah kau terasa wang, mun kau kan terasa sini bukan tempat mu. aku bukannya apa, banci ku kan kedia ani.. jangan ku di ucap inda kenal kedia ani ah, tau ku banar ni mun bakasnya tinggal di brunei.. janya ulahnya di IG atu inda sama macam ulahnya banar.. hipokrit no 1!!!!!

          0

          0
        • biutipol says:

          astah terasa tia pulang si anu ani.. hahahaha kalau kau meliat postnya ya bali kereta proton, lapas atu mention dulu ya bali BMW nda tebayar mahal katanya struggle.. lapas tu kan mengucap dangan2nya artist ani yang tedapat kereta mahal nda tebayar itu ini. annoying jua tu indakah? kan show off jua, kan ngucap artist yg kaya n mampu jua..mun begaya n mampu no hal eh, dapat jua kedia membali kereta ani diam2 kali inda payah ingar, minta puji ganya ulahnya si bebau ah. baiktah pakai sabun bur1t atu sampai ke badan ilangkan daki di leher mu ah sama bau badan mu atu

          22

          0
        • wekkkkkkk says:

          yeyeye..ada2..hari2 tengok BN..ni t.kasih ye..
          ZA tu…tak malu ke..aku tgok video tu pun..malu.

          22

          0
        • zarina anjuling lacah says:

          mana ya tau kan malu tu. lagi ya bangga kana bagi attention. bisai nya jangan tah dipeduli tu. biar ya live sorang sorang. jangantah di liat live nya atu. makin menjadi-jadi ulah nya. inda sadar pebaik

          22

          0
      • biutipol says:

        bukan ku ngucap keretanya proton atu murah, aku mampu membali 10 buah, bukan..
        maksud ku ada lagi yg membali kereta mahal dari kedia atu tapi diam2 saja siuk sendiri.. aku ngucap ulahnya yang buruk atu ok.. inda payah kau terasa wang, mun kau kan terasa sini bukan tempat mu. aku bukannya apa, banci ku kan kedia ani.. jangan ku di ucap inda kenal kedia ani ah, tau ku banar ni mun bakasnya tinggal di brunei.. janya ulahnya di IG atu inda sama macam ulahnya banar.. hipokrit no 1!!!!!

        22

        0
        • zarina anjuling lacah says:

          dulu ya tinggal di brunei bisai jua ulah nya, mencari duit sendiri bjual apa. sudah nya balik ke negeri nya atu bebalik tia ulah nya. mcm minta puji jua ulah nya atu..

          22

          0
  11. no thanks, next! says:

    aku dh unfollow dia months ago… awalnya follow sebab nk support dia punya bisnes. tapi bila perangai dia mcm sakit, terus unfollow. aku pulak rasa tak sihat bila hari2 bukak IG baca statement sakit dia tu…

    24

    0
  12. ahmad says:

    Semoga beliau diberi prtunjuk kpd yg lebih baik…mudah mudahan

    2

    1
  13. Anonymous says:

    rasanya dh lama bercerai, rupa ada..tpi perangai dn mulut ropa itu..jantan yg dekat, hanya hilangkan kesepian..bkn nk buat bini..

    21

    0
  14. Anonymous says:

    terokkkkkkkkkkkk nya perangaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    22

    0
  15. Anonymous says:

    cheap entertainment

    1

    0
  16. Gigi mancung says:

    This girl is high on drugs everytime she goes live. Her followers are just too stupid to know thats she’s on drugs. Stupid. Thats why ramai followers. Yg tau, akan tau minah tu tgh high. Tgk mata dia sudah. Lawak sebenarnya tgk org mengagungkan dia. Zarina pun tau pengikut dia sume bodoh..

    5

    0
  17. stupidzarina says:

    aku pun pelik ape bagus sgt die ni sampai orang dok idola kan die kononnya tak fake…eh boleh blah la…tgok die dulu igt die betul2 dah berubah and berhijab…tpi tgok die ni..makin lama makin menjadi2…bukak je lah tudung tu kalau betul2 tak nak jadi fake konon nya…meluat.

    0

    0

Leave a Comment

Optional