Written by Bella | April 10th, 2019

Bila sebut sahaja nama pelakon Zarina Anjoulie, beliau memang dikenali sebagai seorang yang lantang bersuara. Tidak kisahlah mengenai isu apa sekalipun, pelbagai komen yang akan diberikan.

Sejak kebelakangan ini, Zarina rajin juga Live di Instagram tetapi entah kenapa kelakuannya cukup berbeza sekali.

 

Banyak mencarut, berbicara lucah dan ada kalanya memberikan komen yang agak melampau terhadap sesuatu isu. Malah, beliau juga kini sudah mula membuka tudung.

 

Rata-rata netizen tidak faham mengapa ada juga wanita yang terlalu mengagung-agungkan Zarina dan menganggapnya sebagai idola.

 

Apa-apa pun kami harap beliau okay sahaja dan mungkin boleh menerima teguran dengan hati yang terbuka.

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Banyak Mencarut Dan Buka Tudung, Netizen Tidak Faham Kenapa Ada Wanita Agungkan Zarina Anjoulie?

  1. esah jendul says:

    pelik komen kat IG dia rata2 puji walaupun terang2 perangai cm haram…

  2. mm says:

    aku paling menyampah gn btine ni tau.. dr x pakai tdung smp pakai tudung sme je perangai.. mcm bohsia.. dah la tetek besar pakai bju ketat nk mati smp lemas la tetek die.. bukak jela tudung kau tu,,, kau x sesuai pakai tudung sbb kau mcm pmpuan jalang je

    • Anonymous says:

      Stuju. Mulut lebar mcm p…n .t juga kot. Slh ke aku ckp …sbb dia sndiri yg brkta2 mcm tu.
      Selalunya org ckp mcm ni bermula dari kecil..hsil didikan dri kecil..

  3. pelik aku says:

    tolong la bara oiiii jgn up lagi citer pasal betina ni…dia dh x relevan dlm industri seni..mulut puaka mcm longkang…kalau dah menghina tu sampai ke benda dlm seluar org dia sebut…ni bkn pompuan lg,ni dah tahap betina…bnyk sangat mencarut nanti biar mulut tu herot..

    hishhhh..heram pulak aku

  4. pelik aku says:

    tolong la nara oiiii jgn up lagi citer pasal betina ni…dia dh x relevan dlm industri seni..mulut puaka mcm longkang…kalau dah menghina tu sampai ke benda dlm seluar org dia sebut…ni bkn pompuan lg,ni dah tahap betina…bnyk sangat mencarut nanti biar mulut tu herot..

    hishhhh..heram pulak aku

  5. Pity says:

    Kan dah kata hri tu..
    Dia ni tergolong manusia yg hiprokrit
    Hari tu hentam2 pasal LGBTQ konon..
    Last2 buat hal sndri..
    Buka tudung tayang betek..

  6. Bintang Sendu says:

    halah halah halah ….. boleh pulak dia usap puki dia !!!

  7. betina selekeh says:

    betina selekeh ni just a loser who tryhard to prove her point. dah miskin sendu buat cara miskin. tak abes2 propa kaya byk duit. hello setakat jual jamu bape sen sgt la dapat. ikut musim je pon. org berniaga online tau la mcm mana. pastu gain followers jadi monyet sarkas, aibkan orang kutuk org sana sini bg hate speech. dadah apa la yg dia isap smpai jadi yakin cmtu skali. kejap pakai tudung kejap tak pakai tudung ada hati nak bg nasihat puihhh. dah la sangap jantan 10x tukar ada hati nak bagi nasihat haktuihhh. hi pdhal sangap peluk cium sikit pon nak tunjuk. kesian laki pun tak sanggup dgn mulut longkang janda haprak ni. smpai sudah la xubah mulut hansuang dia tu. loser always be loser. ko ada gmbar bogel sorang xyah nak heret burukkan orang sama mcm ko. kesian sendu terukk

  8. joe says:

    sini komen ramai dri perempuan tua, pergi twiter komen byk punchline…haha, fb pun sama mcm mak nenek
    yg reply ni nnti kompem wanita tua

    • Anonymous says:

      Walaupun tua sekurangnya2 wanita tua dah melepasi zmn remaja dewasa makcik dan skrg nenekkan. Wanita tua dah melepasi tahap umur mcm ni dan tulisan lebih baik dari budak2 muda yg sibuk nak bergossip juga tapi perkataan masAllah..hancur.
      Ko tu agak2 umur boleh sampai ke jadi warga emas. Nak tanya. Agaknya epf pun 1 sen belum ada. Warga tua nilah yg byk meyumbang utk org2 muda dan negara.
      Agaknya ko lagi 4 jumaat je hidup..mulut lancang..sesuailah 4 jumaat je lgi hidup.

      “Cedapp u.”

    • Anonymous says:

      joe berbual tahap wechat ………. seluar dalam mimpi basah mak masih cucikan masih mintak duit mak nak beli minyak motor ader hati mulut koyak nak hina perempuan yg dah berusia. mak ko tak tua ke joe labu?????? kesian dapat anak hina macam ko

  9. anjuling says:

    siapa lagi disini yg geli tengok dia ?

  10. zarina anjuling lacah says:

    semua orang inda berani mengucap ia, takut kana cakapi balik ulih si anju. paksa lah durang menganjung saja. hahahaha

    • Anonymous says:

      Assalammualaikum, selamat sejahtera, ..ko org mana..pening aku baca ayat ko..aduii

      • Dayang says:

        to Anonymous 11 april 10.01am. tu orang brunei. i bet anju faham bahasa brunei. meh sini aku translate kn:

        “Semua orang tak berani nak komen/cakap pasal dia. Takut kena hentam balik oleh Anju. Terpaksa lah dorang puji melangit”

        Hihi.. sekian dari Brunei

      • Stupidyou.. says:

        Org mlyu yg sk menganjingkn org la sapa lg.. tp x reti nak tiru, tu yg klr ayat2 bongoks mcm tu..

    • biutipol says:

      Banar.. mihir si lacah ani. mana lagi ex nya tu si idham sama mihirnya.. bebau usul durang ani.
      perasan famous ya malar live n update followersnya ah. mun ganya famous pasal ulah cam cur atu jangantah kan bangga, bari malu saja dang.. kampungan usul mu
      membali kereta murah proton pun kan bising, sekadar.. money cant buy you class b1tch
      people please stop following her, she is a drug addict psycho masking her pathetic self in tudong, sama macam si fathia latif.. ulah abis bank.. kbye

      • wekkkkkkk says:

        huh org brunei ckp Proton X70 murah. Kalau kat Malaysia byk pakai proton / perodua harga bawah 70 ribu. Proton X70 tu dh kira mahallah…tak pelah..kami bersyukur dgn seadanya…sekurangnya car sendiri..walaupun kancil, saga..

        • biutipol says:

          astah terasa tia pulang si anu ani.. hahahaha kalau kau meliat postnya ya bali kereta proton, lapas atu mention dulu ya bali BMW nda tebayar mahal katanya struggle.. lapas tu kan menyindir dangan2nya artist ani yang tedapat kereta mahal. annoying jua tu indakah? kan show off jua, kan ngucap artist yg kaya n mampu jua..mun begaya n mampu no hal eh, dapat jua kedia membali kereta ani diam2 kali inda payah ingar, minta puji ganya ulahnya si bebau ah. baiktah pakai sabun bur1t atu sampai ke badan ilangkan daki di leher ketiak bawah susu mu ah sama bau badan mu atu

          bukan ku ngucap keretanya proton atu murah aku mampu membali 10 buah, bukan.. maksud ku ada lagi yg membali kereta mahal dari kedia atu tapi diam2 saja siuk sendiri.. aku ngucap ulahnya yang buruk atu ok.. inda payah kau terasa wang, mun kau kan terasa sini bukan tempat mu. aku bukannya apa, banci ku kan kedia ani.. jangan ku di ucap inda kenal kedia ani ah, tau ku banar ni mun bakasnya tinggal di brunei.. janya ulahnya di IG atu inda sama macam ulahnya banar.. hipokrit no 1!!!!!

        • biutipol says:

          astah terasa tia pulang si anu ani.. hahahaha kalau kau meliat postnya ya bali kereta proton, lapas atu mention dulu ya bali BMW nda tebayar mahal katanya struggle.. lapas tu kan mengucap dangan2nya artist ani yang tedapat kereta mahal nda tebayar itu ini. annoying jua tu indakah? kan show off jua, kan ngucap artist yg kaya n mampu jua..mun begaya n mampu no hal eh, dapat jua kedia membali kereta ani diam2 kali inda payah ingar, minta puji ganya ulahnya si bebau ah. baiktah pakai sabun bur1t atu sampai ke badan ilangkan daki di leher mu ah sama bau badan mu atu

        • wekkkkkkk says:

          yeyeye..ada2..hari2 tengok BN..ni t.kasih ye..
          ZA tu…tak malu ke..aku tgok video tu pun..malu.

        • zarina anjuling lacah says:

          mana ya tau kan malu tu. lagi ya bangga kana bagi attention. bisai nya jangan tah dipeduli tu. biar ya live sorang sorang. jangantah di liat live nya atu. makin menjadi-jadi ulah nya. inda sadar pebaik

      • biutipol says:

        bukan ku ngucap keretanya proton atu murah, aku mampu membali 10 buah, bukan..
        maksud ku ada lagi yg membali kereta mahal dari kedia atu tapi diam2 saja siuk sendiri.. aku ngucap ulahnya yang buruk atu ok.. inda payah kau terasa wang, mun kau kan terasa sini bukan tempat mu. aku bukannya apa, banci ku kan kedia ani.. jangan ku di ucap inda kenal kedia ani ah, tau ku banar ni mun bakasnya tinggal di brunei.. janya ulahnya di IG atu inda sama macam ulahnya banar.. hipokrit no 1!!!!!

        • zarina anjuling lacah says:

          dulu ya tinggal di brunei bisai jua ulah nya, mencari duit sendiri bjual apa. sudah nya balik ke negeri nya atu bebalik tia ulah nya. mcm minta puji jua ulah nya atu..

        • Anonymous says:

          Proton mama dia punya.. Bukan dia punya bah.. Kencing berdiri saja tu ?

  11. no thanks, next! says:

    aku dh unfollow dia months ago… awalnya follow sebab nk support dia punya bisnes. tapi bila perangai dia mcm sakit, terus unfollow. aku pulak rasa tak sihat bila hari2 bukak IG baca statement sakit dia tu…

  12. ahmad says:

    Semoga beliau diberi prtunjuk kpd yg lebih baik…mudah mudahan

  13. Anonymous says:

    rasanya dh lama bercerai, rupa ada..tpi perangai dn mulut ropa itu..jantan yg dekat, hanya hilangkan kesepian..bkn nk buat bini..

  14. Anonymous says:

    terokkkkkkkkkkkk nya perangaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  15. Anonymous says:

    cheap entertainment

  16. Gigi mancung says:

    This girl is high on drugs everytime she goes live. Her followers are just too stupid to know thats she’s on drugs. Stupid. Thats why ramai followers. Yg tau, akan tau minah tu tgh high. Tgk mata dia sudah. Lawak sebenarnya tgk org mengagungkan dia. Zarina pun tau pengikut dia sume bodoh..

  17. stupidzarina says:

    aku pun pelik ape bagus sgt die ni sampai orang dok idola kan die kononnya tak fake…eh boleh blah la…tgok die dulu igt die betul2 dah berubah and berhijab…tpi tgok die ni..makin lama makin menjadi2…bukak je lah tudung tu kalau betul2 tak nak jadi fake konon nya…meluat.

  18. Francissap says:

    Young girls are looking for sex in your city: https://hec.su/jU9a?UTeT5FTCec

    Popular tags: the hook up smoke shop boca, online virtual dating worlds, sdsu speed dating, best dating site headline, my fox phoenix-my dating place, dating taller girl, fix dota 2 matchmaking, local dating site in south africa, dating site while pregnant, effects of teenage dating, closeted gay dating service, drunk hookup stories, example first message online dating to a guy, speed dating card, speed dating over 40 brisbane, sudbury dating, online dating genie, drawing down the moon dating reviews, is dating someone 11 years older bad, white guy dating mexican girl, blendr online dating australia, biggest free dating site, online dating hard, dating sociopath quiz, best online dating sites in chennai, good dating sites india, best dating websites in northern ireland, why online dating is good, dating someone with herpes type 2, japanese dating customs, dating athletic singles, the agency authentic matchmaking, i regret dating a black man, dating agency dawson street dublin, dating more than one woman at a time, divorced and dating vicky, matchmaking penang, dating golf clubs, christian widowers dating, perth dating site, online dating in your 50’s, english speaking online dating, the league dating app twitter, dating a guy who has been sexually abused, good dating first message, dating levis shirts, free dating membership, just 4 hook up, modern technology and dating, dating in archaeology, dating rules from my future self watch online australia, pofish dating, dating milk bottles, list of dating site in europe, spark dating site reviews, free online dating site in usa 100 free, free online dating websites new jersey, relative and absolute rock dating, free online dating social network, kpop dating news 2015, online dating kostenlos berlin, business travel hookup site, free dating sites chat, match dating faq, hookup badge id, 40 days of dating vimeo, quotes about the hookup culture, perks of dating a soccer girl, what does it mean to hook up in middle school, first time dating ever, origins dating site, search dating sites email, louisville hook up sites, artists dating other artists, speed dating cornwall, dating site quotes, 3ds dating games english, adey online dating bravo, inmate dating california, absolutely free dating, dating sites that accept liberty reserve payment, jewish matchmaking nyc, pick up lines on a dating site, dallas texas interracial dating, most famous free dating sites, dating perth australia, is dating an older man a bad idea, dating sites dayton ohio, how to stay friends after dating, online dating summit 2014, online dating killed, british cooking dating show, young dating old, top 100 free dating sites australia, good dating site message examples, best dating apps canada, cougar hunting dating site, not quite dating online, miami beach dating scene, free dating sites in newfoundland canada, things to consider when dating an older man, iraqi online dating, fun things to do when you start dating, college dating games online, white dating sites free, blackberry dating groups, headlines ideas for dating sites, dating velox paper, best hook up places new york, interracial dating in san antonio texas, changsha deeply loving matchmaking co. ltd, dating agency cyrano cast profile, speed dating in philadelphia area, muziek reclame pepper dating 2015, dating site gift card, hookup websites that actually work, development of rubidium-strontium dating, unusual dating sites uk, b2b business matchmaking, speed dating in israel, krzysztof kr??l perfect dating, dating pierre, dating sites affiliate programs, dating options london, how to delete your just hook up account, dating sites to make friends, dating in hartford ct, black girl dating white guy tips, gay socialist thug dating, uk christian dating sites reviews, dating website uae, turkish dating sites, dating guild d25, dating vacations singles, speed dating in salt lake city utah, what is best dating site for seniors, korean tradition 100 days dating, website for dating military, cs go matchmaking fehlgeschlagen private rank 3, dating arrowheads texas, 32 dating 47, girl i’m dating was raped, hook up sydney free, greetings for dating sites, jalandhar dating, brandon davis dating history, bowling dating, black dating blogs, download mamamoo – marriage not dating ost part.2, aruba singles dating, interracial 100 free dating sites, cowboy dating network, how to know if your dating your best friend, most popular free dating sites in nigeria, want to hook up with me, be2 dating website, free cuban dating sites, tango free online dating, london ontario dating website, no hidden charges dating site, dating site called tender, dating casablanca, jewish dating in johannesburg, top christian dating sites for free, international dating free chat, true free dating sites, belgium dating site, online dating ghosts, carbon dating pottery, creating dating site, one direction dating tumblr, online dating after 50, london online dating free, mobile dating apps reviews, speed dating in middlesex county nj, best discreet dating sites, free interracial dating south africa, gay hookup 2015, raw vegan dating free, buzzfeed dating nyu, arranged marriage dating, dating service for stoners, introduction title online dating, marriage not dating recap ep 1, high school senior dating college senior, christian indian dating online, filipino online dating canada, dating someone afraid of commitment, matrimoniale si dating online, rv water hose hookup, dating tunbridge wells, herpes dating site calgary, league of legends matchmaking algorithm, minecraft dating mod, free dating sites for single parents in usa, san francisco matchmaking service, dating agency cyrano ep 12 sub espa?±ol, a real free dating site, dating submit link, dating sites redheads, dating services johannesburg, dating service mn, when should you have the dating talk, laws on dating ages in ohio, monahans tx dating, dating tayo lyrics, dating site using paypal, online dating in malta, difference between casual and exclusive dating, dating website for actors, elite matchmaking services nyc, social work dating sites, dating sider oversigt, hoya dating rumours, racial dating sites, dating a young gemini man, oxygen tank hook up, habesha dating eritrean, online dating site cheating, free dating websites ontario canada, good dating website ireland, marriage not dating ep 14 eng sub gooddrama, dating ball mason jars, berkeley dating site, speed dating gift voucher, newcastle dating site free, lesbian dating events nyc, best dating app boston, mars venus dating advice, match making kundali for marriage, dating sites for serious relationships, are nany and cohutta dating now, distance dating tips, is katy perry dating 2014, 17 year old boy dating 19 year old, hookup columbia sc, next dating show rtl2, candy bar speed dating, i’m dating an american girl, gay dating in hawaii, conscious dating network reviews, dating services in lexington ky, chelsie hightower and mark kanemura dating, speed dating questions and answers, hook up sao paulo, reddit male dating advice, dating money etiquette, dating sites lingo, online dating games with avatars, dating oman, don blackman deaf hook up connection, speed dating lakeland florida, hayden christensen dating now