August 12th, 2014

Amboi, amboi, amboi. Terkejut Abang Nara mendengar desas-desus ini. Mana tidaknya, Neelofa kini dikhabarkan sedang hangat bercinta dengan kerabat diraja dan dikatakan bakal berkahwin tidak lama lagi. Kerabat diraja yang mana satu, tidaklah pula diketahui. Rasanya baru sahaja Neelofa dan Hans Isaac putus cinta. Adakah Neelofa telah bertemu pengganti atau ini sekadar gosip sahaja?

neelofa kerabat diraja
Ditanya oleh Kosmo mengenai kebenaran khabar angin ini, Neelofa enggan memberikan sebarang komen. Kata Neelofa:-

Saya tidak mahu sebarang temu ramah. Maaf. Bulan ini dan bulan depan, saya tidak menerima sebarang temu ramah. Beri saya ruang

neelofa kerabat diraja

Nampaknya Neelofa enggan mengesahkan atau menafikan desas-desus yang sedang hangat bertebaran ini. Apa pun, kalau betul, tahniah diucapkan. Kalau tak betul, sama-samalah kita doakan Neelofa akan bertemu jodoh secepat mungkin. Tak sabar nak tengok si cantik manis ini naik pelamin. Kan?

P.S: Jom dapatkan koleksi TELEKUNG TRAVEL SEJADAH terbaru keluaran Gudang.my! Keistimewaan telekung ini ialah begnya yang unik. Beg boleh simpan telekung dan beg bila dibuka menjadi SEJADAH! Harga pun sangat berpatutan, RM49 free postage!

Boleh click: facebook.com/Gudangmy
Call/sms/Whatsapp: +60192361986

 photo Gudangmy_zps276203b3.jpg


Comments are closed.

Loading...