August 2nd, 2020

Penyanyi Ainan Tasneem telah mengumumkan bahawa dia bakal menimang cahaya mata kembar untuk kelahiran keduanya ini.

Ainan mengumumkan berita gembira tersebut menerusi laman instagram miliknya. Dia meluahkan rasa gembira dan sama sekali tidak menyangka akan merasai nikmat menimang anak kembar.

Menurutnya lagi, kelahiran kembar ini merupakan pasangan tidak seiras kerana berlainan kantung dan berbeza uri ataupun lebih dikenali sebagai ‘fraternal twin’.

View this post on Instagram

Selamat Hari Raya AidilAdha everyone ? Btw ramai yg tanya haritu tentang pregnancy Ainan kali ni. InshaaAllah It’s gonna be a fraternal twin! ???? Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar. Twin ni kembar tak seiras. DCDA type. Dorang berbeza kantung & berbeza uri. So gender pon boleh jadi antara boy and girl, both boys or both girls. Syukur sangat. Tak sangka juga ada rezeki boleh dapat twin. Mula2 dapat tau news ni mcm terkejut sangat tapi excited! Salsabiela pon excited bila dpt tahu dia bakal dapat 2 adik ? Haritu 1st trimester loya teruk sangat, tapi Alhamdulillah dah masuk 2nd ni dah beransur okay. Now dah 4 bulan lebih. Selera pon dah makin banyak sampai berat naik mendadak ? Ainan nak mohon doa daripada semua supaya kandungan Ainan sentiasa sihat & selamat. Ada ke followers Ainan kat sini yg pregnant twin? Jom share pengalaman spanjang pregnancy dgn Ainan. ? . #poplookootd

A post shared by AINAN TASNEEM ? (@ainantasneem92) on

“Ramai yang tanya tentang pregnancy Ainan kali ini. Insyallah.. It’s gonna be fraternal twin.. Subhanallah, Alhamdullilah ..Allahuakbar. Twin ni kembar tak seiras. DCDA type. Dorang berbeza kantung dan berbeza uri. Jadi jantina pun boleh jadi antara lelaki dan perempuan, both boys or both girls,”

Turut menceritakan pengalaman mengandung kali ini, Ainan mengatakan bahawa ketika tempoh trimester pertama dia mengalami loya yang amat teruk dan kini beransur pulih.

View this post on Instagram

The love of a family is life’s greatest blessing ? . Btw cuba cari perut siapa yg terkeluar?

A post shared by AINAN TASNEEM ? (@ainantasneem92) on

 Dalam pada masa yang sama, dia turut memohon doa orang ramai di luar sana supaya mendoakan kesejahteraan kembar dalam kandungannya.

Mengimbas kembali, bintang kelahiran Youtube ini telah selamat bernikah dengan lelaki pilihannya, Mohammad Ariffudin Mohammad Swaimi pada tahun 2017 yang lalu.

Pasangan ini kemudian dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang kini berusia 3 tahun aiitu Ainan Salsabiela.


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...